torstai 2. helmikuuta 2012

Pakkastako?

On vai? Täällä vai? No eihän se haittaa kun aurinko lämmittää. En mä mihinkään lumihankeen kyllä lähtisi tallustelemaan, mutta täällä lasien takana on ihan kiva olla. Mammaa ei oikein ihastuta, että mun takiani täytyy pitää parvekkeen ovea auki – se kun ei halua pitää turkkia päällä sisällä. Mutta mä oonkin venäjänsininen ja mulla on hieno kaksinkertainen turkki. 
Ensin on päästävä parvekkeelle paisteeseen :


ja sitten sisälle aurinkoläiskään :

       

6 kommenttia:

 1. meillä ei ole vielä toistaiseksi koettu tota parvekehinkua! Kun ulkoilma on robysta muutenkin niin karmaisevan pelottava asia. Mutta ehkä sitten kesemmällä =D

  VastaaPoista
 2. Ei olekaan melkein kellään noin kaunista turkkia kuin sulla, kun se on silkkisyydestään huolimatta vielä kaksinkertainen! Ooh.
  Meillä ei kyllä kaksinkertainen karvakasa-Ransu suostu ulos olenkaan, ei parvekkeellekaan.

  VastaaPoista
 3. Oi Minni, olet aloittanut jo aurinkokylvyt. Kylläpä turkkisi loistaakin kauniisti! Ja varmasti tuntuu silkinpehmeältä. Mutta en muuten yhtään ihmettele ettei mammasi halua pitää turkkia yllään sisätiloissa...

  VastaaPoista
 4. Sini: Eivät tällaiset pakkaset ole sirojen itämaisneitien säitä - paras tosiaan odotella kesää.

  Saila: Eli postinhakuretket on tehty vain Mustin kanssa :)

  Myrsky: Auringossa kylvetään aina kun se vain paistaa.

  VastaaPoista
 5. Ai sulla on sellainen tuplaturkki! Mulla ei ole sellaista eikä mitään gore-texiä muutenkaan, niin en ole pariin päivään astunut yhdelläkään tassulla parvekkeelle. Mutta rappuun syöksähdän kuin ohjus. Siellä on mukavan lämmintä ja tutkittavaa riittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot sä kyllä rohkea! Mä en uskalla yrittääkään rappuun, mikä on kyllä aika kummallista kun mä muuten olen kauhean utelias kaiken suhteen.

   Poista