sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Tässä yritetään


ottaa päivätorkkuja ja sitten mun eteen tullaan heiluttelemaan tota huiskaa. Mamma innostui siitä, että ensimmäistä kertaa yli kolmeen vuoteen mä satuin nyt menemään juuri tuohon paikkaan maate. Se oli kuulemma ikuistamisen arvoinen asia, hohhoijaa. Aurinko nyt vain paistoi siihen kivasti ja hyvinhän mä mahduin, ehkä tuun vielä toistekin.


                                             
                                              

8 kommenttia:

 1. Onpa levollisen näköinen kissa! Hyvän kokoinen tuo peri kyllä. Just Minnin kokoinen.

  VastaaPoista
 2. Ihana Minni! Aurinkokylpyjä taitaa tuo tyttö rakastaa:)
  Näenkö oikein? Onko Minnin hännänpäässä valkea läikkä?

  VastaaPoista
 3. Oli harvinaisen raukeana tuossa.

  Minnin hännänpäässä on pieni "värivirhe", johon pentua valitessani ihastuin. Tarkoitushan ei ollut hankkia näyttelykissaa vaan lemmikki. Tuo "piste i:n päällä" herättää edelleen yleistä ihastusta:)

  VastaaPoista
 4. Ai että kun mamma ei millään ymmärrä, että nätti tyttö TARVITSEE päiväunet pysyäkseen kauniina!!! Häiritä nyt toista, kun uni meinaa väkisin viedä voiton... Vaikka Minni kuinka yrittää sanoa, että vie pois tuo huiska, niin ei sitten millään...

  Aika hyvää tassujumppaa muuten tuossa alkuosassa! Ja ihan tekemättä itse juuri mitään!!! Kyllä auringonsäteet suorastaan tanssivat Minnin nätillä turkilla! Ja mitkä hurmaavat silmät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mamma on kyllä vähän rasittava kun se haluaa kuvia. Muuten ihan kiltti, joten annetaan anteeksi. Mandystä voisi sitten ottaa niitä paljon...

   Poista
 5. Mindy pyyhki koko kommentin pois :) Mutta tarkoituksena oli siis ihmetellä peräti kolmea vuotta ilman käyntiä - aikamoista! Kiinnostaa myös tietää nouseeko paikasta uusi hetkellinen suosikki vai jääkö se taas unholaan. Ehkä juuri tähän kissoille tarkoitettujen paikkojen käyttöön liittyy jotain maukulaisten välisiä salaisuuksia, joita Mindykään ei halunnut paljastaa - mutta kysyn silläkin uhalla.

  VastaaPoista
 6. Kiipeilypuussa on tuon pedin lisäksi "luola" sekä toinen peti alempana, eikä Minni ei ole koskaan oleillut niissä, ainakaan minun nähteni. Ylätaso sen sijaan on vakiopaikka, jonne mennään naukumaan rapsutuksia ja seuraillaan mamman puuhailuja. Sunnuntain makailu tuossa pedissä ei ole toistunut, saa nähdä jatkossa - vähän epäilen. Itse arvailen, että jos pedit olisivat korkeammalla ne saattaisivat kelvata, mutta todellisen syyn tietää vain Minni ;)

  VastaaPoista