keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Pikku sairaanhoitaja


valvoo tässä kun flunssainen mamma laittaa keittiössä itselleen kuumaa juomaa. Mä oon viettänyt pari päivää tiiviisti mamman kyljessä sängyssä ja lämmittänyt sitä. Enkä oo yhtään vaatinut sitä leikkimään! Mammaa ihan liikuttaa tämä mun huolenpito.Mindy ihmetteli, ettenkö tosiaankaan ole käynyt tuossa edellisen postauksen pedissä koko sinä aikana kun tämä kiipeilypuu on ollut meillä, eli yli kolme vuotta. Niin se vain on, että tämä ylätaso on ainoa paikka, jossa oleskelen. Nuo muut osat ei kiinnosta yhtään, ne voisi mun puolestani ruuvata pois. Tai tuon pöntön voi jättää koska sen kautta mä aina välillä hyppään ylätasolle.

                                       

12 kommenttia:

 1. Karvahoitajat on hoitajista parhaimpia. <3 Tosin niiden ihanuus ei oikein kannusta paranemaan, vaan yhdessä köllimistä tekisi mieli jatkaa ikuisesti.:)

  VastaaPoista
 2. Minnin mammalle pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 3. Minni on niin hurjan kiltti ja lempeä - joskin tarvittaessa tarkka mieltymyksistään! :) Pikaista paranemista mammalle!

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihana terapiakissa ja parantaja.

  VastaaPoista
 5. Pikaista paranemista! Vaikka kyllähän sitä paraneekin, kun on noin hyvä hoitaja ;)

  VastaaPoista
 6. Jos ei Minnin terapointi auta paranemaan niin ei sitten mikään:) Ehkä tässä täytyy ruveta uskomaan, että kissa vaistoaa sairauden.

  VastaaPoista
 7. Oi kun olet huolehtivainen mammalle! Pikaista paranemista ja hyvä sairaanhoitaja pitää sitten palkita ruhtinaallisesti esim. cosman kuivatuilla kanapaloilla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuinkas sattuikaan, että uusi Cosma-paketti on juuri tulossa Zooplussalta :)

   Poista
 8. Kissat ovat oikeita terveysalan ihmeitä! Välillä kun oikein joudun hermostumaan lapsille ja tuntuu, että savu nousee korvista, niin Mandy neiti tuppaa itsensä lähelleni, katsoo syvälle silmiin ja vaatii silittelyä! Sitähän sanotaan, että kissan silittely on terapeuttista, joten Mandy kaiketi yritää saada (ja saakin!!!) minut leppymään. Ihmeellisiä nuo mirrit! Paranemisia mammalle! Ja rapsutukset terveys-sisar-Minnille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Mandy! Ei korvista nouseva savu ole ollenkaan kissan mieleen, se täytyy saada heti loppumaan. Ja noin helpostihan se mirreiltä onnistuu :) On ne kyllä niin ihmeellisiä.

   Poista
 9. Onhan mamma jo parantunut?
  Annoin teille tunnustuksen, näin ystävänpäivän kunniaksi:)
  Käykää kurkkaamassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Myrsky kivasta tunnustuksesta - ja mukavaa ystävänpäivää!
   Flunssa lähti vihdoin ja pääsin eilen liikkeelle - mm. viemään ruokaostoksia flunssaiselle kaverille. Tätä tuntuu nyt olevan vähän joka toisella.

   Poista