maanantai 23. tammikuuta 2012

Valvontaa

Mä oon ollut silmät tarkkoina menneellä viikolla. Viimeksi pidin lukua ihmisistä, jotka kävelivät tästä meidän ohi äänestelemään – sopivan rauhallisen tasaisesti niitä meni. Ja ihan asianmukaisesti liehui lippukin ikkunoiden edessä.


Siinä ei  ollut valittamista, mutta toisella puolella taloa sitten olikin. Mun pikku puistosta kaadettiin taas puita! Ei multa oo kysytty lupaa! Missä linnut kohta istuskelee ja lentelee? Mun tirppa-tv häviää, mitä mä sitten katselen!      

Ei kai ne tätä puuta kaada

Tällä suunnalla ei sentään tapahdu mitään
                                         

18 kommenttia:

 1. Mitä?! Siis kehtaavat kaataa puita kysymättä Minnilta lupaa!

  VastaaPoista
 2. Pieni vakava kissiMinni ♥ Ei ne kai voi sun omaa puuta kaataa! Hienosti sulla on lippu heti parvekkeen edessä, sitäkin voi tarkkailla.

  VastaaPoista
 3. Minni! Olet melko varmasti tämän valtakunnan kaunein vaalitarkkailijatar♥

  VastaaPoista
 4. Aijai, miten suloinen Minni-neito onkaan <3 Pyöreät jalokivisilmät ja pehmeän harmaa ulkomuoto saisivat kyllä puunkaatajatkin varmasti toisiin aatoksiin, jos Minni vain pääsisi heille henkilökohtaisesti asiaansa perustelemaan.

  VastaaPoista
 5. ihania talvisia kuvia! meillä on muutto kohta uuteen asuntoon ja siellä
  on iso parveke missä voi kissaväki suorittaa myös valvojaisia! on kyllä törkeetä porukkaa, kun puita vaan kaatelee

  VastaaPoista
 6. Nyt on jäänyt kyllä lähiasukkaiden kuulemiskierros jäänyt törkeästi tekemättä. Toivottavasti edes parhaat puut saavat jäädä.

  VastaaPoista
 7. Ei ne sitä lähipuuta kaada! Siel on hyvät tirpat! Ehkä parhaat!

  VastaaPoista
 8. Ottaiskohan uusi tuleva presidentti asiakseen suojella Minnin loput tirppa-tv -puut? Kannattais käydä kyselemässä, niin tietäis, ketä Minni vois äänestää! Että ihmiset kehtaavat luontokappaleiden ainoita tiirailun kohteita häätää tuolla tavalla! Täytynee sitten laitta Minnille sellainen tirppa-mobile roikkumaan parvekkeelle!

  Vahdi tarkasti niitä loppuja puita ja rääkäise pelottavasti, jos ne tuhmat ihmiset yrittä niihin kajota!

  Lumisin terkuin ja pulskia maalais-punatulkkuja ja oravia tiiraillen, Mandy

  VastaaPoista
 9. Ne puunkaatajat eivät ottaneet mua vakavasti, yksi vain vilkutteli kun huomasi mun seuraavan niitä erittäin huolestuneena:( Mä taidankin nyt lähettää pressan kansliaan vetoomuksen tirppapuiden suojelemiseksi.

  Sinin kissaväen kuvia olisi kiva nähdä:)

  VastaaPoista
 10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 11. Sini: Oops, Robynhan se! Onnea uudelle kodille!

  VastaaPoista
 12. Joo, ne on just nuo ryöstöhakkuut ja metsien tuhoamiset ja muut, kun on pahasta! Ei oo linnuille puita ja mitäs sitten kissat katselee? Kysyn vaan! Meiltäkin viime keväänä kaadettiin puita vaikka miten tuosta pihasta. Me oltiin kaikki järkyttyneitä, ihminenkin.

  Mutta tiiätkö mitä? Parin viikon päästä ne ihmiset menee taas äänestelemään (sulla on katseltavaa). Ja toinen niistä, joita voi äänestellä, on kuulemma joku Vihreä. Puu on Vihreä (ainaskin kesällä). Kuulostaa hyvältä ehdokkaalta kissan näkökulmasta! Ehkä se huolehtis, ettei sun puita kaadeta? Tosin ehkä sen pitäisi käydä kuitenkin kysymässä kissanäkökulmaa Rontilta, kun kerran Rontti on Presidentillinen Kissa. Kai ne presidentitkin toisiltaan neuvoja kyselee?

  VastaaPoista
 13. Tirppa-tv:n säilymisen puolesta saakin olla huolissaan. Tässä maailmassa kun ei ajatella paljoakaan kissan etuja. Kivoja kuvia :)

  VastaaPoista
 14. Friede ja Lissu : Puiden kaataminen on pahasta, etupihalta kaadettiin pari kuukautta sitten iso ihana koivu ja nyt jatketaan takapihan harventamista. Pilataan kaikki mun maisemat:(
  Ei me taideta Vihreää pressaa saada ja sillä toisella on vain koira, hyh. Ei se ymmärrä Ronttia konsultoida:(

  VastaaPoista
 15. Törkeetä, ei lupaa kysytty sulta!?!?

  VastaaPoista
 16. Viivi: No ei vaikka tämä on mulle erittäin tärkeä asia, varmaan tärkeämpi kuin ihmisille tässä talossa!

  VastaaPoista
 17. Voi hävityksen kenkutus, miksi aina kaadetaan puita pois, ei kivaa, tosiaan, missä linnut lepää, ja mitä sitten Minni katselet?
  Ihmisiäkö kadulla vaan?
  Makoisia aamuunia ♥

  VastaaPoista
 18. Hulppeat on näköalat ja ikkunassa leveyttä !! Ja komea on kissakin :))

  VastaaPoista