keskiviikko 15. elokuuta 2012

Liikettä

Kattihaasteen aiheena näyttää olevan sarjakuva, mutta mamma päättikin yhdistää sopivia perättäisiä kuvia ensimmäistä kertaa vähän elävämmäksi kuvaksi.

                          
Kuva koottiin jo aikaisemmin näytetyistä, mutta samanlaisia musta saisi harva se päivä. Mä tykkään kiipeillä noiden ovien päällä, ja mamma jättääkin ne usein kiltisti vähän raolleen sitä varten. 
Ensin mä aloin kavuta sinne saadakseni huomiota. Varsinkin kun mamma jutteli puhelimessa menin naukumaan, että tuu nyt heti nostamaan mut pois täältä! Sehän tuli luuri toisessa kädessä nostamaan mut toisella alas – pidemmän puhelun aikana muutamankin kerran.. Kun se sai tarpeekseen mä jouduin kylppäriin että se sai puhua rauhassa. Nykyisin mä meen tuonne ylös muuten vaan huvikseni ja tuun alas ihan itse tämän matalan kaapin kautta.
                                

-   -   -   - 
 
Sitten ihan toinen juttu – mamma huomasi, että se kuvaa mua paljon aina samoissa paikoissa. Laitetaanpa siis jokunen kuva vähän muiltakin suunnilta, ei ihan joka nurkasta kuitenkaan. Nämä on otettu vähän ennen mun saapumistani, joten jotain pientä on tietysti muuttunut. Useimmat koriste-esineet ainakin ovat kaapeissa ja yhden pöytälampun mä oon rikkonut, mm.. Sohva ja tuolit on peitetty mikä milläkin, mutta olen mä ehtinyt niitäkin vähän käsitellä..

                              

                                  

17 kommenttia:

 1. Kollokin keksii aina extrapuuhaa, kun huomaa mun puhuvan puhelimeen. :D

  VastaaPoista
 2. Ei ollenkaan huono idea tuo liikkuva kuva. Siitä näkee kuinka sulavat liikkeet Minni♥neidillä onkaan. Kylläpä teillä on hieno ja kaunis koti. Mutta se ei taida Minnin tahtia haitata...

  Kiitos esittelystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihan mukava vähän leikkiä Photoscapellä:) Ja kiitos!

   Poista
 3. Hienoa liikkuvaa kuvaa!

  Kaunis koti, kauniilla kissalla!

  VastaaPoista
 4. Hieno tuo liikkuva kuva!

  Meillä oli ennen kissojen saapumista kirjahyllyn päällä valokuvia. Paavo tiputti ne kaikki hyllyn taakse ja siellä on vielä yksi kuva, kun sitä ei ole saatu ronkittua esiin eikä hyllyä jaksa siirtää... Samaten ruokapöydän päällä olevia kattolamppuja piti nostaa ylemmäs, kun Paavo roikkui niissä aamuisin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai riippui Paavo kattolampuissa!D Sitä ei Minni sentään ole rohjennut tehdä tai sitten ne eivät ole tarpeeksi alhaalla.

   Poista
 5. Hienoa liikkuvaa kuvaa! Ihana Minni ♥

  Kaunis kotikin. Kissoja kuvatessa kyllä käykin niin, että kuvat on kaikki samoista paikoista, eikä ympäristöstä saa mitään tolkkua. Meillä se tosin on hyvä juttu, meillä ei ole lähellekään noin siistiä ja järjestyksellistä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun kissa kerran on pääosassa jää ympäristö sivuseikaksi. Eikä täälläkään paikat ole ollenkaan aina kuvauskunnossa :)

   Poista
 6. Varsinainen akrobaattineitonen. ♥ Kaunis koti ja tunnelmallinen iltavalaistus. Otin uudesta kodista kuvia kissa-allergikolle nähtäväksi - ja kas kummaa, Mindy onnistui saamaan itsensä jokaiseen kuvaan (no, ei ihme näin pienessä asunnossa).

  VastaaPoista
 7. Onpas todella kaunis ja valoisa koti. Kyllä Minnin kelpaa :)

  VastaaPoista
 8. Todellakin valoisa ja "hyväntuulinen" koti - kyllä kelpaa (vaikka vähän häiriköidä puheluita...)!

  VastaaPoista
 9. Liikkuva kissa! Hieno idea! Minni on kyllä taidokas hyppääjä!

  Hieno ja valoisa asunto teillä! Paljon kiipeily- ja piilopaikkoja. Vieläkö Minni tiputtelee paljon tavaroita esim. pöydiltä? Muistan joskus sinun sanoneen, että Minni sellaista harrasti... Meillä saa tavarat olla muuten paikoillaan, mutta matot eivät todellakaan! Mandy ottaa vauhtia olkkarista ruokahuoneen matolle ja liukuu keittiöön asti... Mandy haastaa Ekin jahtaamaan itseään ja taas on matot rutussa! Tai sitten erityisesti aamuisin, Mandy saa kissakilarit! Vedetään hullunlailla ympäri kämppää ja raapimapuuta, säikytellään ohimenne koiraa ja ihmisiä... Tuo "kissakilarit" sana on Smurffit -elokuvasta, jossa Velho sanoi Rontti -kissalleen, että se sai kissakilarit!

  VastaaPoista
 10. Mindy : Varmasti Minniäkin olisi nähty kuvissa, jos olisi ollut jo paikalla – vähintään hääräilemässä jaloissa. Ja kiitos.

  Lissu : Kiitos :)

  Viivi : Kiva jos vaikuttaa hyväntuuliselta :)

  Eki ja Mandy : On tavaroiden pudottelu vähentynyt, ellei nyt jossain reunalla ole sopivan pieni esine niin silloin entinen ”ranneliike” kyllä toimii..
  Matolla luistelu kuulostaa kovin hauskalta kuten jahtaaminenkin:) Niitä on tietysti vaikeata kuvata.
  Kyllä meilläkin harrastetaan silloin tällöin hurjia kissakilareita, juostaan tai melkein lennetään huoneesta toiseen ja hypitään ohimennen pöydille. Täytyyhän sitä välillä purkaa energiaa oikein kunnolla:)

  VastaaPoista
 11. Hei Minni ja Minnin mamma. Teille on ojennettu tunnustus. Käykäähän kurkkaamassa:)

  VastaaPoista