perjantai 31. elokuuta 2012

Kullannuppumme maailmalla

Eilen kuultiin, että Naukulan Helmi ja hänen ulkotarhansa on kuuluisa maailmalla. Ja ansaitusti onkin, niin hieno se on.  Muitakin blogikissojamme esiintyy joillakin kansainvälisillä areenoilla, tosin paljon vaatimattomammin ansioin kuin Helmi, eli enemmän tai vähemmän huvittavilla kuvilla.

Kesäkuun postauksessa ”Hakuja ja kopioita” mamma mainitsi kuinka kissablogeihin maailmalla on kopioitu myös täkäläisten kissojen kuvia. Esimerkkinä oli pari linkkiä minusta blogissa

Kyseisen blogin suosikkeja ovat olleet varsinkin Lulu, Lea ja Lotta sekä myös Mindy. Pari linkkiä :

Mamman yllätykseksi meille tuli pian postauksen jälkeen blogin pitäjältä täti Monicalta ystävällinen viesti, jossa hän mainitsi laittaneensa mun kuviani blogiinsa ja jos mamma ei siitä pidä, hän voi poistaa ne. Mamma vastasi, ettei asia haittaa häntä lainkaan koska kuviin on aina liitetty niiden alkuperä. Hämmästytti kuinka tarkkaan näitä juttuja siellä seurataan.

Tästä sukeutui sitten oikein mukava muutamien viestien vaihto, joissa Monica mm. kertoi perheestään ja kesäpaikastaan Brasilian rannikolla, jossa he viettävät viikonloppuja. Hän lähetti myös neljän oman kauniin kissansa (Pelanca, Cheetos, Smeagol ja Joakin) kuvat. Hyvin sympaattinen rouva.

Hän kommentoi myös kuvia kissahotellista, jossa vietin muutaman päivän kesäkuussa mamman ollessa matkoilla. Hänestä se näytti aivan upealta, heillä ei kuulemma ole mitään vastaavaa, vain aivan kamalia paikkoja.

Blogiin on ilmestynyt lisää mun kuviani, vaikkei ne nyt niin kummoisia olekaan. Sinne tulee koko ajan hauskempia kuvia muista kissoista kivoilla teksteillä varustettuina. Mutta onhan se kiva jos Monica tykkää..

Tässä linkkejä mun kuvista :

13 kommenttia:

 1. Tuota blogia on erityisen kiva seurata siksi, kun siellä tulee aina välillä tuttuja nassuja vastaan. Minni on ollut oikein hyvin edustettuna siellä. Kiva, kun olette ihan viestejä saaneet.

  VastaaPoista
 2. Jopas nyt kaverit saa kansainvälistä huomiota! Se on oikein!

  VastaaPoista
 3. Minni on todella kuvauksellinen kissatyttö, tietenkin tämä on noteerattu maailman joka kolkalla :-)

  VastaaPoista
 4. Kuinka te olette tätä hienoa uutista salailleet? Vai olenko minä nyt pahasti ulkona kuvioista! En kyllä yhtään ihmettele, että sivustolla on kotimaisia kaunottaria ♥

  VastaaPoista
 5. Olethan sinä Minni lumoavan kaunis kissaneiti. Ei mikään ihme, että maailmallakin kiinnostutaan :)

  VastaaPoista
 6. Muotia ja missejä maailmalla! Kyllähän nuo rimppakinttuiset ihmistytötkin ovat koko maailman katsottavana, joten miksei huomattavasti tyylikkäämmät ja sopusuhtaisemmat kissat! Tsemppiä ulkomaan markkinoille! Nimi ja kauneus kiirii maailman ääriin... Ei voi muuta Mammakaan, kuin ihailla omaa tyttöään! ja olla ylpeä kaunottarestaan! Vau!!!

  VastaaPoista
 7. Mindy : Oli kiva ”tutustua” blogin takana olevaan henkilöön, josta ei voinut olla minkäänlaista mielikuvaa.

  Henna, Friede ja Figo : Löytävät mokomat meidät jo täältä pohjan perukoiltakin ;)

  Saila : Kiitos:)

  Mamma N : Me kerrotaan tästä jo toista kertaa, jotkut toiset taitavat olla ”ujompia”.

  Millan : Kauniisti sanottu:)

  Eki ja Mandy : Oikeassa olet, kyllähän nyt kissoja mieluummin katselee kuin kaikenmaailman rimppakinttumissejä ;)

  VastaaPoista
 8. Tämä bloginpitäjä on siitä kiva, että hän linkittää kuvat aina lähteeseen. Siksi meilläkään ei ole mitään hänen linkkauksiaan vastaan. Facebookissakin on Lulun, Lean ja Lotan sivu löytynyt ja aina silloin tällöin saamme sydänlinkkauksia :). Samainen blogisti on myös linkittänyt minulle Cheezburger-kuvia joista löytyy tuttuja tassuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän mainitsikin Facebookistanne ja kysyi onko Minnilläkin sellaista, että hän voisi liittyä. Ei ole, blogi riittää ja noin kerran kuussa harkitaan tämänkin lopetusta;)

   Poista
 9. Nyah, kiitos tästä tumblr-linkistä! Olipa hassua nähdä Narun ja Sakun nassut siellä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä:) Luulen, että tulevat esiintymään toistekin nyt kun teidät on löydetty, niin mainioita kuvia blogissasi on.

   Poista