keskiviikko 29. elokuuta 2012

Lempipaikka

Memento mori'n Elina lähetti meille lempipaikkaa koskevan haasteen - kiitoksia!

Haasteen ohjeistus kuuluu näin: “Kerro lempipaikasta kotonanne/kotonasi, kuvaile sen tunnelmaa ja esineitä, ja kerro miksi juuri se paikka on sinulle mieluisin. Heitä haaste eteenpäin viidelle bloggaajalle.“

Mulla on monta vakipaikkaa, mutta nämä tulevat nyt ensimmäisinä mieleen:
 
Ykkönen kesällä on tietysti parveke, jossa mä vietän suurimman osan aikaa. Sieltä näkyy laajalle alueelle ja on monenlaisia juttuja seurattavana: lintuja, ötököitä, ihmisiä, autoja jne. Auringossa on aina mukava köllötellä.
                                 
Kaikki kissathan loikoilee mielellään sängyllä. Niin mäkin ihan pienestä pitäen, tässä alla mä oon aamukahvilla kauan sitten. Sänky on kiva varsinkin kun mamma on siinä vierellä.

Sitten on mamman läppäri, jolle olisi päästävä melkein aina. Oonkin keksinyt keinon mitä se ei voi vastustaa: menen makaamaan siihen kyljelleni ja katson mammaa syvälle silmiin piiitkän aikaa. Ei mua silloin raski ajaa pois:)

                                 
 
Mä sain vielä yhden tunnustuksenkin upealta russitytöltä Ellalta ja Keltsulta – kiitos!              
                                 
Olemme jo aikaisemmin laittaneet tällaisen eteenpäin, joten nyt saa jäädä, kaikki ovat varmasti saaneet sen jo vähintään kerran.   
Myös lempipaikkahaaste lienee kiertänyt pitkin kesää jo hyvin monilla.


4 kommenttia:

 1. Voi Minni♥ Kyllä sinun mammasi on sitten ajattelevainen. Kyllähän venäjänsinisellä tytöllä täytyy sininen tyyny olla:)

  VastaaPoista
 2. Minnin hymy vaan lumoa kerta toisensa jälkeen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mamma N! Helmi lumoaa myös jatkuvasti ♥

   Poista