torstai 1. marraskuuta 2012

Moikka!

Mä oon täällä vielä vaikkei musta ole kuulunut mitään pitkään aikaan. Mä voin hyvin ja hoidan edelleenkin tämän kodin prinsessan hommia.
                                       
                                      
Mun blogin hiljaisuus johtuu siitä, että meillä on ollut mamman kanssa vähän henkien taistoa, yt-neuvotteluja ja muuta sellaista. Se kun harkitsee tämän blogin lopettamista tai sen pitämistä vain ihan yksityisenä päiväkirjana ja mä taas haluaisin, että muutkin voi seurata mun kuulumisiani. Meidän neuvottelut on vieläkin kesken, mutta oon mä kyllä jo vähän voitolla – niin kuin aina. Eli postauksia voi siis tulla vielä toistaiseksi ainakin harvakseen.

On meillä jonkinlaisia kuviakin otettu tässä välissä:
Parvekkeella mä käyn vielä joka päivä vaikken kyllä istuskele siellä enää niin pitkiä aikoja kuin kesällä.
                
Illalla ennen nukkumaan menoa me leikitään vähän, tällaista punaista naruakin on ihan kiva kiskoa.

Leikkien jälkeen mä nukahdan näin nätisti.

                          
 
Yksi pieni postaus mamman on laitettava aivan lähipäivinä mun kunniakseni..

10 kommenttia:

 1. Ihana Minni! Kyllä me kuultais tosi mielellään sun kuulumisia täällä jatkossakin. Toivottavasti neuvottelut sujuvat hyvin.

  VastaaPoista
 2. Minni♥ Meillä on ollut ikävä sinua. Toivottavasti sinä voitat yt-neuvottelut. Mekin haluaisimme kuulla sinusta. Ethän jätä tätä blogimaailmaa...

  VastaaPoista
 3. Olisi suoranainen rikos kaikkia Minnifaneja kohtaan lopettaa blogi, joten täällä ovat tassut pystyssä Minnin puolesta :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä kissiMinniä tulisi täälläkin ikävä!

  VastaaPoista
 5. Hyvä Minni! Pidä puolesi vaan. Edes silloin tällöin laita sun mammas koneelle, muutenhan meillä tulee sua tosi ikävä.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Saila, Myrsky, mama, Millan ja Mamma N !
  Kiva kun ootte mun puolellani ♥.

  VastaaPoista
 7. Usein olette olleet mielessä, kiva nähdä pitkästä aikaa! Minnin kuulumisia tietysti mielellään seuraisi, yhteispelillä silloin ja siten kun hyvältä tuntuu.

  VastaaPoista
 8. Minnillä on upeat näkymät! :) Kunpa Kollolle ja mulle tulisi jossakin vaiheessa oma parveke, mutta talon myynti on vieläkin meneillään ja saamme vielä odottaa parvekkeellisen asunnon hankintaa.

  VastaaPoista
 9. Meist on tärkee tämmönen kissablogiyhteisöllisyys. Että on kamuja joita voi moikkailla ja samanmielisiä (kissa)ihmisiä, ehkä niitäkin voi hiukan moikkailla. Älä mee minnekään, oo meijän kaa!

  VastaaPoista
 10. Juu, täälläkin on odotettu kovasti Minnin seikkailuja. Joten päivityksiä edelleen meidän kaikkien iloksi :)

  VastaaPoista