tiistai 10. heinäkuuta 2012

Onko teidän


päivänne olleet yhtä mukavia kuin mun?                                   

12 kommenttia:

 1. Kiitos kysymästä Minni♥
  Oikein mukavia kissanpäiviä olen minäkin viettänyt, kuten kuvista päätellen sinäkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ Sä vietätkin niin mahdottoman jännittävää kissanelämää. Mä olisin varmasti aika ”pihalla” siellä.

   Poista
 2. Taikasilmärinsessa! Noin ihanalla pitääkin olla mukavaa!

  VastaaPoista
 3. Näyttäisi siltä, että sulla on ollut mukavampaa... Meillä on ollut suursiivous, eli emäntä on riehunut urakalla; milloin ikkunoiden pesua, milloin mattojen pesua, lattioiden pesua, jne. Ihan olen itsekin niin läkähtynyt tähän työnjohtotehtävään, sillä täytyyhän jonkun vahtia, että ne hommat sujuu kunnolla! Alkais jo emännän loma, jos se vaikka rauhoittuisi ton siivoushössötyksen kanssa...

  Sun emännällä on taas nätti kukka sun ilona parvekkeella! Mun emäntä ihaili jo viime kesänä teidän nättejä parvekekukkia! Teillä saa varmaan olla kukat rauhassa, meillä on riesana herkkusuu-peurat, jotka tulee ihan rappusille rouskuttamaan kukkia, jollei niitä ole aidalla suojannu!


  Nauttikaa mamman kanssa aurinkoisista ja lämpimistä keleistä! Ota mamma kainaloosi parvekkeelle (tai toisin päin) ja nauttikaa yhdessäolosta ja kesästä! :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mamma tuli ihan kateelliseksi sun mamman energiasta! Voisiko se lähettää sitä vähän tänne? Tai ehkä ei sittenkään, sekin alkaisi riehua eikä se sovi sitten mulle.

   Toi kukka ei ole ollenkaan niin nätti kuin viime kesänä, mamma oli vähän pettynyt. Se on niin korkealla, etten mä ylety siihen eikä se oikein mua kiinnostakaan. Sen kastelun mä kyllä valvon aina tarkkaan.

   Mä nautin lämpimistä keleistä, mutta mamma tykkää viileistä, se on vähän outo siinä asiassa.

   Mukavaa kesää teidänkin perheelle huippusiistissä kodissa! :)

   Poista
  2. Eilen meillä emäntä öljysi saunan lauteet parafiinöljyllä, jotta säilyvät nättinä ja hylkivät likaa. Ei siinä voinut mitään, ihan pakko oli mennä nuoleskelemaan sitä öljyä lauteista oikein antaumuksella, silmät puolitangossa! Emäntä vaan ei oikein ollut varma, miksi näin teen ja onkohan se nyt ihan terveellistä, vaikkakin on ihan puhdasta parafiiniä, eikä mitään seosmömmöä, joten se hätisteli mut kauemmaksi. Ei mennyt aikaakaan, kun meidän isokuono koira nuoleskeli lauteiden alapuolelta kieli lauteille vilkkuen sitä öljyä! Näki varmaan, että mäkin tykkäsin siitä ja senkin oli pakko maistaa. Emäntä kyllä hääti senkin tasapuolisuuden takia. Onkohan muilla eläinperheillä tietoa, miksi meitä kiinnosti niin kovin se öljy? Tykkäättekö te muut nuoleskella parafiiniöljyä?


   Lämpöisiä kelejä Minnille ja mammalle vähän niitä viileämpiä...!

   Poista
 4. Jos on Minnilla huippumukavaa, niin on Lissullakin. Se makoilee tuulettimen edessä ja löyhyttelee vatsaansa ja nauttii silmin nähden. Välillä pyytää ruokaa ja hanasta vettä ja palvelu pelaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lissu on kyllä erikoinen kissa, mä kierrän kaukaa tuulettimet. Makkarinkin iso tuuletin on suunnattu tarkkaan pois mun makuupaikalta, muuten mä menisin muualle.

   Poista
 5. Ei meilläkään ole ollut valittamista. Tosin meillä ei ole parvekkeella noin hyviä pehmusteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että teilläkin menee hyvin! Voisitte te ehkä pyytää vielä pari tyynyä sinne parvekkeelle.

   Poista