maanantai 1. elokuuta 2011

Mä aivan rrakastan

harrjaamista. En taida tietää mitään ihanampaa, haluaisin yhtämittaa mua harjattavan. Mä yritän aina johdatella mammaa kylpyhuoneeseen ja hyppään siellä pesukoneen päälle odottamaan ja nau'un vetoavasti. Kun se sitten ottaa nuo harjat esiin niin mä ihan kiljun ja kurisen riemusta ja pyörin ja kiehnään ja pusken niitä, ne on niin ihania. Ja hurisen kovaa kun se vetelee mua niillä kaksin käsin.
Toinen on samanlainen Kongin harja kuin esim. Naukulan Helmillä, mutta enemmän mä tykkään tosta toisesta, se sopii paremmin mun turkille. Yks mamman kaveri toi sen mulle tuliaiseksi ihan pienenä.
                                              

12 kommenttia:

 1. Mustakin toi lila harja on ihana, mut uskon kyllä että toinen on vielä ihanampi, kun ei ole niin isot piikit. Tahdon samanlaisen!

  VastaaPoista
 2. Mäkin RRRakastan! Etenkin tuota suomineitokissaneitoharjaa. Yritän usein harjata itse itseäni ja heitän harjaa öisinkin ihmisten päälle. Mua ei voi harjata liikaa.

  t. CISU

  VastaaPoista
 3. Mindy: Joo siinä toisessa on juuri sopivat piikit ja karvatkin lähtee sillä paremmin ainakin multa. Mäkin haluaisin vielä toisen, pitää kysyä siltä kaverilta mistä se sen osti, vaikka onhan siitä jo aikaa.

  Cisu ja Jenni: Mä en tajuu sellaisia kisuja, jotka ei tykkää harjaamisesta, aivan omituista. Sehän tekee niiin hyvää!

  VastaaPoista
 4. Meillä on furminaattori ja sit sellainen toinen harja, jossa on pehmeähköt harjakset. Tollasta kumisukaa ei ole. Se voiskin kyllä olla hyvä. Furminoimisesta ei oikein tykätä, kun se on niin kova. Sitä toista harjaa Figo rrrrrakastaa.

  Veikkaisin muuten että tuollaisia kumisukia kannattais käydä lähimmästä hevostarvikeliikkeestä katsomassa (tai itse asiassa kannattaa tarkistaa myös isompien markettien eläintarvikeosastot). Löytynee eri väreissä ja eri kokoisina ;)

  VastaaPoista
 5. Wilma rakastaa - Helmi vihaa. Ei voi mitään, niin se vaan on. Oli sitten kysymyksessä harja kuin harja.

  VastaaPoista
 6. Henna ja F&F: Olen vilkuillut eläintarvikeosastoilla harjoja ja sukia mutta en ole sattunut näkemään näitä. Käydäänpä joskus sitten hevostarvikeliikkeessäkin..

  Naukulan Mamma: Niinhän se on, kissa joko tykkää tai sitten ei. Ei niiden mieltä muuteta.:)

  VastaaPoista
 7. Harjaaminen on ihan parasta, erityisesti kesähelteillä! Se vilvoittaa kummasti!

  t. Viivi ja Säde

  VastaaPoista
 8. Meilläkin Mandy tykkää puskea harjaa niin, ettei harjaamisesta meinaa tulla mitään. Siksi meillä onkin koko ajan karvanlähtöaika. Kissa pölisee karvoineen kuin Karvinen elokuvassaan... Vai onko tuo ihan normijuttu, että aina pölistellään karvoja ihmisten ruokiin, vaatteisiin ja naamaan???

  Ihana, kun ei ole enää niin helle! Neitikin on huomattavasti viriilimpi! Tähän asti kissa on ollut ainoa, joka on tajunnut Suomenkin olissa, että siesta on ihan jees juttu! Koirakin nukkuisi, mutta kun se taas tahtois olla menossa mukana, vaikka kieli onkin metrin pitkällä... ja vettä kuluu litratolkulla!

  Kivoja kuvia taas missi-Minnistä!

  VastaaPoista
 9. Viivi ja Säde: Näyttää olevan vilvoittava vaikutus vaikkei Minniltä isoja karvaläjiä lähdekään. Helteiden aikana on kovasti kinuttu harjausta.

  VastaaPoista
 10. Mandy: Minnikin puskee niin että huomasin asian hoituvan paremmin kahdella harjalla yhtäaikaa.

  Kiitos kivasta postista! Video ei vielä auennut mutta yritän toisella koneella, jolla varmaan onnistuu. Tämä välillä temppuilee.

  VastaaPoista
 11. Mielenkiintoisia harjatuttavuuksia! Meillä ei ole tultu ajatelleeksikaan muita kuin perinteisiä harjoja. Lissu rakastaa harjaamista, mutta vain tiettyyn pisteeseen asti. Kun se piste tulee, niin sitten on peijooni irti ja hammasta tulee ja kynttä. Pitääkin kokeilla tuollaisia sukamallisia. Kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
 12. Lissu: Kannattaa kokeilla, ehkäpä tempperamenttinen Lissukin tykkäisi tällaisista.

  VastaaPoista