tiistai 7. kesäkuuta 2011

Tänäkin kesänä

mä asun melkein kokonaan parvekkeella. Riippuu tietysti vähän säistä mutta eiköhän tuo hyvältä näytä. Öisin on mukavaa nukkua lepotuolilla tai jos huvittaa voi nousta katselemaan tonne puistoon kun jotkut hassut linnut lauleskelee silloinkin. Välillä saatan kyllä mennä mamman luo, niin kuin tänään aamuyöllä. Siellä mua nukutti niin myöhään, että mamma jo vähän ihmetteli mikä nyt niin väsytti. Sehän ei tiedä mitä kaikkea mä teen öisin.


kuuluiko jotain pörinää?
    

11 kommenttia:

 1. Upeat näköalat! :) Parvekkeelta on hyvä seurata lintujen (yö)elämää.

  VastaaPoista
 2. Sulla on todella upeat tarkkailumaastot! Vähän me ollaan kade, kun meiltä on kielletty ulkoterassille meno öisin. Kuulemma mamin mielestä sieltä tulee jotain iniseviä ötököitä, mutta ei ne kyllä meitä haittais yhtään....

  t. Viivi & Säde

  ps. jostain syytä ei päästykään googletilin kautta antamaan kommenttia?

  VastaaPoista
 3. Viime yö kului taas siellä mukavasti, oli lämmin. Aamulla käväisin raksumurkinalla ja kaarsin makuuhuoneen kautta naukaisten pari kertaa, että ylös sieltä. Sitten painuin takaisin pehkuihin parvekkeelle, hihhih.

  Toivottavasti oli vain jokin väliaikainen häiriö googletili-kommentoinnissa :(.

  VastaaPoista
 4. Makeet tarkkailuasemat! Hih, mäkin vain nukuin ja venyttelin koko aamun, vaikka kuinka tultiin herättelemään. Sit oli vähän tyhmää, kun sain tietää, että aamupuuro meni sivu suun.

  VastaaPoista
 5. Mindy: Nythän on niin lämmin että pitääkin vain laiskotella ja venytellä, illalla ja yöllä voi ehkä tehdä jotain jos viitsii.
  Eikö ne jätä sulle puurolautasta odottamaan, höh?

  VastaaPoista
 6. Kyllä Minni on sitten niin kuvauksellinen neiti! Ihania asetoja istuen, mahallaan, selällään, jne. Kesällä on hyvä käännellä kylkeä, niin tulee tasainen rusketus, hehe! Ainakin se lämpö on mukavan tasaista kylmän talven jälkeen ;-)

  Ei Minni ole vielä yrittänyt kiipeilyharrastustaan parvekkeella? Siinä olisi mukava kukkakeinu... Kiikkuu, kiikkuu ja Minni liikkuu...

  Mandy on tykästynyt löhöilemään ulkona valjaissa ollessaan hiekalla ja piehtaroi siinä turkkinsa ei-niin-kiiltäväksi... Neiti on nyt oppinut viikon sisällä kerjäämisen salat, eli Mandy miukuu!!! Ei suuriäänisesti mau vaan pienesti miu! Kerran jopa tuli kurr miu! Nyt saakin olla tosi kärppänä kissan kanssa, kun se päivystää oven pielessä ulos pääsyä! Tänään lähdin aamulla työhuoneen ulko-oven kautta, sitten Mandy ihmetteli miten sen tein! Vielä meni läpi...

  VastaaPoista
 7. Mandy: Aina yhtä kivoja kommentteja:). Mutta kau-his-tus, että vielä petuniaankin kiikkumaan meidän yli-innokas kiipeilijä, hys hiljaa..
  Minäpä veikkaan, ettei teiltä enää huomenna lähdetä salaa nokkelalta Mandyltä ;).

  VastaaPoista
 8. Suloisia pötköttelykuvia. Kissa kierteellä on aina yhtä ihana :)

  VastaaPoista