lauantai 16. huhtikuuta 2011

Eräällä

taisi olla vähän huono omatunto siitä että minä en ollut viime päivinä saanut tarpeeksi huomiota osakseni, joten nyt sitä yritettiin vähän korjata. Aamulla se avasi yhden pahvilaatikon ja näpräsi vähän aikaa ja sitten meidän lattialle ilmestyi käärme! Ensin kurkin sitä varovasti kirjahyllyn takaa mutta mamma houkutteli mua lähemmäs ja näytti kuinka sen sisällä pyöri pallo edestakaisin kun sitä vähän tönäisi. Se olikin oikeastaan aika kiva käärme kun siinä liikkuikin vain se pallo.Sitten mä kuitenkin halusin mennä taas parvekkeelle katsomaan olisiko niitä lintuja jo tullut lisää. No eipä juuri mutta yhden kärpäsen mä jo nappasin!

Iltapäivällä mua alkoi ramasta ja menin ottamaan torkut parveketuolille. Mamma tietysti häiritsi alkuun taas kameransa kanssa ja halusi ottaa nättiä kuvia mutta minäpä en hymyillyt yhtään, näytin vaan nyrpeää naamaa että se lähtisi pian pois niin kuin se sitten lähtikin.           

4 kommenttia:

 1. Perin on tutunnäköinen käärme, meidänkin laumalta löytyy moinen! :)

  VastaaPoista
 2. Mandylläkin on juuri tuollainen "pallokäärme" ja kokosin sen juuri samalla kaavalla. Mandy tosin oli heti kiinnostunut siitä, eikä aristellut yhtään.

  Nykyään Mandyn iltarutiineihin kuuluu ensin kiehnätä sängyssämme eli lähinnä jahdata peiton alla olevia varpaita... kun ihmiset kyllästyvät leikkimään Mandyn kanssa, se hipsii olkkariin leikkimään kovaäänisesti tuolla käärmeellään, kostoksi? Joko Minni on antanut mennä oikein antaumuksella tuon lelun kanssa? Selällään, mahallaan, kyljellään jne jahdaten palloa? Mandy ainakin villiintyy täysin välillä tuon kanssa ja sitähän on kiva jäädä seuraamaankin! Tsemppiä uuden lelun kanssa!

  VastaaPoista
 3. Elina: onko lelu teillä jatkuvasti suosittu?

  Mandy: arkuus alussa olikin aivan uutta. Mutta ei lelusta mitään "hittiä" ole tullut, vain kun menen mukaan leikkimään innostuu neitikin palloa tönimään. En tiedä onko "ikäkysymys" vai mikä. Vanhemmasta pallonpyörityslelusta, joka näkyy joissain kuvissa pöydän alla, Minni oli ennen juuri noin innoissaan kun Mandy nyt tästä lelusta.

  VastaaPoista
 4. Olipas metka käärme! :D

  Toiseksi viimeisessä kuvassa on kyllä aika hieno ilme meidän mielestä. Nuo silmät on aika lumoavat :)

  VastaaPoista