maanantai 30. heinäkuuta 2012

Huomenta

Täällä parvekkeella mä nukuin taas viime yönäkin ja jatkoin vielä uniani tuon kamerahäiriköinnin jälkeen. Kunnolla sain unen päästä kiinni kuitenkin vasta aamuyöllä kun sitä ennen oli niin helteistä. 

Käppäilin siellä täällä ja herättelin välillä mammankin. Hyppäsin sen syliin kun se istahti hetkeksi sängyn reunalle ja makasin siinä rapsuteltavana niin kauan että lopulta se ei enää jaksanut. Me ei tykätä yhtään näin lämpimästä. Iso tuuletin puhaltaa makuuhuoneessa viileää ilmaa kaiken yötä, muttei sekään oikein riitä. 
 
                                                             

8 kommenttia:

  1. Voi Minni♥
    Ei ole helppoa kun on turkki päällä joka säällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä ole sellaista omaa hienoa pihaa kuin sulla, jossa voisi öisinkin viiletellä:(

      Poista
  2. Meillä ihminen nukkui yön parvekkeella, mitä eka ihmettelin tosi paljon, mut sit mä vaan loikin yli kärpäsen perässä. Piha ois kiva, mut onneks meillä on edes parvekkeet (ja sieltä tulevat käpäset).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidänkin ihminen harkitsi parvekkeella nukkumista, se on tehnyt sitä menneinä kuumina kesinä. On tosiaan hyvä kun on edes sellainen paikka.

      Poista
  3. Voi kumpa meki voitais nukkua parvekkeella, mut ihminen laitto just siihe oveen jonku verkon ettei me päästä parvekkeelle ollenkaa!

    T. Ylppö ja Stella

    VastaaPoista
  4. Meillä ei nukuta parvekkeella! Sinne on pääsy vain, kun ihminen on kotona ja hereillä.

    Mutta aurinkoa on saatu tarpeeksi. Etenkin ihminen.

    VastaaPoista
  5. Mekin on saatu olla pari yötä terassilla - se on nastaa! Tosin viime yöksi pääsy evättiin ja ehkä ihan hyvä, oli aikas kylmää vielä aamustakin.... Aurinkoa vaan ei meillä olla saatu vielä tarpeeksi....

    VastaaPoista
  6. Edelleen Lissu kadehtii Minnin parvekeolosuhteita ja unissaan haaveilee samanlaisesta :)

    VastaaPoista