maanantai 29. elokuuta 2011

Aina mun

kiipeily jää kesken kun toi katto tulee vastaan. Eikö sitä vois nostaa ylemmäs?
                                  
             Taas pitää jättää tähän.
                                  
            Hei tuu nostaan mut alas!
                Haloo!
                                      

11 kommenttia:

 1. Eikö palvelija meinaa totella, kun pitä haloota ihan huudella ;-)

  t. viivi ja säde

  VastaaPoista
 2. Höpsö palvelija, kun ei normaalilla käskyäänellä lausuttu mene jakeluun... Eikä sitten edes sen vertaa voi kissan hyvinvoinnin eteen tehdä, että kattoa nostettaisiin vaikka vaatimattomat 3,5 metriä? Kaikenlaista kissat joutuvat kestämään :D

  VastaaPoista
 3. Voi taivas! Miten ihmeessä sinä pääset sinne? Eikös yleensä alastulo ole helpompaa??? Vai meneekö siinä vaiheessa pupu pöksyyn? Rohkeana ylös, mutta onneksi järki voittaa, ettet satuta itseäsi alastullessa. Tosin, eikös kissat tule aina pehmeästi tassuilleen? TUMPS! Mandy ainakin hypätessään tömähtää alas... Ei meillä uskalleta ihan noin rohkeasti oven päälle. Takan ja leivinuunin päälle kylläkin ja sitä kautta noin 2,5m korkean tiilimuurin päälle. Mutta alas pääsee jälleen takan (noin 2m korkea) ja uunin (noin 1,6m korkea)kautta.

  Mutta maisemat varmasti on Minnillä erinomaiset, näkee hyvin molempiin suuntiin, oli mamma sitten kummalla puolen ovea tahansa! Uskallatko yksin ollessasi mennä oven päälle??? Kauhistus, jos siellä joutuu koko päivän odottamaan mammaa! Vai oletko niin ovela, että yksin ollessa pääsetkin alas???

  Sinulla onneksi pysyy linjat kurissa, ettei kiloja tule liikaa, muuten tuo oven päälle kiipeily voisi olla liian vaarallista! Fiksu tyttö, kun huolehdit itse linjoistasi, sutjakka olet!

  Minulla on suuria vaikeuksia päästä kirjoittamaan blogiisi, on ollut jo jonkin aikaa. Aluksi pääsin sitkeällä yrittämisellä ja useamman kerran uudelleen kirjautumalla kirjoittamaan. Nyt tulee vain herja, ettei minulla ole oikeuksia kirjautua... Outoa!

  Terv. Mandy emäntineen

  VastaaPoista
 4. Viivi ja Säde: Se ei ota mua aina tosissaan, naureskelee vain:(

  Ella: Kuvittele se sanoo mua höpsöksi kun mä kiipeen tonne huutamaan sille :(. Tää asunto ei täytä kissojen vaatimuksia. Voi riittää tolle ihmiselle kun se ei oo mikään korkeushyppääjä, muttei mulle.

  Mandy & Mamma: Tiäkkö, mä pääsen ihan hyvin alas itsekin, mamma on nähnyt eikä aina tottele mua. Sit mä vaan hyppään yhden kaapin kautta alas. Mutta kun se on yksi mun vakio-ohjelmanumero jota mä teen kun se on paikalla - haluun saada se nostamaan mut.

  Tosi harmillinen tuo kirjautumisongelma, Viivikään ei pääse kuin nimettömänä. Kunpa tietäisi mitä sille voisi tehdä.

  VastaaPoista
 5. Joo, katto tulee vastaan. Rakentaisivat korkeampia taloja! Mut sää olet kyllä ihan tositaitava!

  Ja mää ymmärrän ihan hyvin, että hyödynnät ihmistä tuossa alastulossa. Niin minäkin teen. Mitä sitä itse alas loikkimaan, kun kerran vaihtoehtojakin on ;)

  VastaaPoista
 6. Friede: Joo eikö ookin helpompaa ja kivempaa kun sut nostetaan aina nätisti alas:)

  Naukulan Mamma: Munkin mammani ihailee mun tasapainotaitoa vaikkei se aina tykkää näistä kiipeilyistä.

  VastaaPoista
 7. Ihan samaa mieltä, katot pitää nostaa ylemmäs. Siinä on sitten kyllä se huono puoli, ettei ihmiset yllä noukkimaan alas. Sulla on kyllä tosi hyvä tasapaino!

  VastaaPoista
 8. Mindy: Sanos muuta, ihmisen pitäisi hankkia silloin tikapuut. Mutta kyllä se tekisi senkin ;)

  VastaaPoista
 9. Hei mul ihan sama! Tai mua ei tosiaan tarvi nostaa alas, koska olen tosimies, mutta KATTO tulee vastaan! Ikävää on se!

  VastaaPoista
 10. Harmaa: Kato me tytöt ollaan sellasia vaativia rinsessoja. Mut oispa kiva nähdä sun kiipeilyjä, oot varmasti hyvä siinä!

  VastaaPoista