tiistai 5. huhtikuuta 2011

Aurinkokylpyjä

ja kukkien tuoksua. Melkein kesä! Siis joskus.

            
                   Tuoksuupa, ihan huuumaavasti !

6 kommenttia:

 1. Ihana kukkapuska! Kyllä Minnin kelpaa nuuskia kevään ihania tuoksuja! Ai kun tuli hyvä ja keväinen mieli kukkia ja Minniä katsoessa! Vaan antaako Minni kukkien olla rauhassa ja tyytyy vain nuuskimaan niitä?

  Mandy tykkää yrittää natustella mm. traakkipuun lehdenkärkiä... Kissanruoho, ohra sellainen, kun on sellaista, jota Mandy kyllä närppii, muttei kovin siitä välitä.

  Kohta tuleekin pääsiäinen, joten nurtsit kissoille kasvamaan! Eli tässä samalla kaikille lukijoille ja tietysti Minnille emäntineen mukavaa kevään alkua ja pääsiäisen odotusta! Nyt olisikin oiva hetki aloittaa kissoille pääsiäisekoristeiden teko! Ihania huiskuja, jne... Kuvia odotellessa...

  VastaaPoista
 2. Noissa silkkikukissa tuoksuu varmaan Minnin omat “feromonit”, joita se niihin mennen tullen sivelee:). Se työntää päätänsä puskaan mutta ei onneksi pureskele lehtiä. On oikein yksi joka aamuisista hassuista “seremonioista” noiden kukkien hively matkalla parvekkeelle:).
  Ainoat aidot kasvit täällä ovat pari rönsyliljaa, joita Minni rakastaa napostella. Pääsiäskoristeita taidan laiskiaisena hakea Tiimarista.
  Ai niin, Mandy matki muuten täällä Minniä rönsyliljojen syönnissäkin. Minä yritän kohta laittaa maissia kasvamaan, josta kissat kuulemma tykkäävät.

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus, kissa oikein intona tuosta kauniista kukkapuskasta.
  Ai, hänen nimensä on Minni, kaunis Minni ♥
  Lempeää kevättä teille!

  VastaaPoista
 4. Onhan se aika huvittavan näköistä, nuuhkia nyt silkkikukkia ;-).
  Sinulla on upeat blogit, hienoja kuvia sekä hurmaava kaiteella istuva Mona :).

  VastaaPoista
 5. Se on kevät nyt! Aurinkokylvyt ovat IN.

  VastaaPoista
 6. Aurinkokylvyt on just parhaita! Ja hortonomihommat.

  VastaaPoista