sunnuntai 13. lokakuuta 2019

Ruska

Mun parvekemaisema on taas näin upea. Joka aamu sitä pitää ihan ensimmäiseksi päästä ihailemaan. Se onnistuu kun mä istua nökötän ikkunalaudalla oven vieressä sinnikkäästi ja tuijotan mammaa. Ei se kestä sellaista kauan.

Pikkulinnut mokomat yrittävät vain pelotella. Mamman mielestä ne on kauhean söpöjä kun ne istuu kaiteella, mutta eivät tietenkään saisi kiusata mua. 
9 kommenttia:

 1. Lucky you to get to enjoy such a gorgeous view from your home! The autumn yellow is incredible! There must be many birds visiting on the rail. What a fun :-)
  Have a wonderful new week, Minni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. We love this time of year with the autumn colours! I like watching the birds but sometimes they are a bit naughty and swoop at me.

   Poista
 2. Voi Minni, onpa sulla kaunis maisema! NAuti nyt kun vielä ei oo sitä harmaata märkää yäkkistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis on! Kyllä me nautitaan ennen kuin lehdet taas putoaa, sitten ei enää ole niin nättiä.

   Poista
 3. Sun sininen väri käy tuohon ruskan keltaiseen täydellisesti! Tosin se käy kaikkiin väreihin, koska kissa on yleissopiva sävy.

  Nauti nyt ruskasta, kauniista maisemista ja hyvästä tipu-tv-lähetyksestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole enää ruskaa täällä, kaikki lehdet on tippuneet lähipuista:( Silti mä menen joka aamu parvekkeelle, onhan siellä aina kaikenlaista katseltavaa.

   Poista
 4. What stunning scenery. It suits such a beautiful cat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you, Sasha! I hope it is not too warm for you down there.

   Poista
 5. Thanks for sharing the beautiful view that you get to see each morning. There are some gorgeous colors of leaves and the birds are probably fun to look at. Have a great day.
  World of Animals

  VastaaPoista