torstai 12. joulukuuta 2013

Epäkunnossa

Meillä on ollut kaikenlaista pientä harmia viime aikoina, yksi sun toinen asia on epäkunnossa. Bloggailukin jäi tauolle, koska mamman läppärin näytössä on vikaa eli sen saa toimimaan vain satunnaisesti. Se viedään kohta korjattavaksi, mutta se kestää sitten kauan jos joudutaan tilaamaan uusi näyttö Saksasta tai USAsta. Mamma sai nyt lainaksi kaverin varakoneen, mutta se on vielä kovin outo ja käytössä vain vähän.

Meiltä pimahti myös digiboksi. Mamma haluaa uuden boksin lisäksi uuden TV:n eikä valitseminen ole ihan helppoa. Jos tutkii asioita netistä, löytyy kovin monenlaisia arvosteluja ja mielipiteitä. Kunnon tallentava boxi (tai ulkoinen kovalevy) pitää olla koska halutaan katsoa ohjelmat oman aikataulun mukaan. (Vinkkejä..)

Kovin vauhdikkaasti eivät asiat nyt suju koska mammakin on epäkunnossa. On pitänyt juosta monen monissa tutkimuksissa, joiden tulokset saadaan ensi viikolla.

Mä olen ollut aivan mahdottoman kiltti enkä ole komennellut mammaa juuri ollenkaan. Se on kovasti kiitellyt mua. Parvekkeella haluan kyllä käväistä, mutta ei sinne viitsi jäädä. Katselen vain välillä ikkunoista ulos.

                                        

Mä autoin mammaa joulukorttien kirjoituksessakin ja laittamisessa tuohon punaiseen kuoreen.

12 kommenttia:

 1. Voi surku. Tietotekniikkaongelmat ja muut tekniset murheet ovat syvältä. Ja jos mamma vielä menee epäkuntoon, sehän on melkein maailmanloppu pienelle kissalle. Toivottavasti ongelmat ratkeavat ja mamma tulisi terveeksi. Ihanaa Minni että olet ollut kiltti ja auttavainen tyttö.

  VastaaPoista
 2. Sulla on sievät asetelmat siellä, nätti tyttö. Toivotaan sun mammalle parasta ja kaikki ongelmat hus pois!

  VastaaPoista
 3. Ensimmäisessä kuvassa herkkä haaveiluhetki. Minni on kyllä perinjuurin kiltin näköinenkin. Mahtaako koskaan riiviöidäkään...

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti kaikki epäkunnossa olevat asiat korjaantuu! :)

  Kauniin jouluisia kuvia!

  VastaaPoista
 5. Mammalle pikaista paranemista! Ei ole kivaa olla epäkunnossa. Hyvä, että Minni on auttanut askareissa!

  VastaaPoista
 6. Voi harmi, kun on ollut vastoinkäymistä. Sano Minni mammalle terveisiä ja pikaista paranemista. Hyvää joulunviettoa teille molemmille.

  VastaaPoista
 7. Pikaista paranemista niin epäkuntoiselle Mammalle kuin kovin kansainväliselle koneen näytölle - toivottavasti tarvittavat osat löytyy vähän lähempää!

  Ja sä oot Minni vaan niin ihana, kiltti ja paras hoitaja sun mammalle ♥

  VastaaPoista
 8. Joo koneongelmat (ja muutkin ongelmat) on kyllä aika rasittavia.
  Voi että sä oooot sitten komee ja kaunis, me ei väsytä ihaileen sua! Ookko ihan varma ettet ole patsas? Tai no sä toimitat teidän kodin elvän patsaankin virkaa :)) Ihmeellinen katse.
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  VastaaPoista
 9. Pikaista paranemista eritoten Mammalle! Mielellään myös teknisille aparaateille. Onneksi sentään edes Minni on kunnossa (ilmeisestikin). Ja ihana, kiltti ja kaunis ♥

  VastaaPoista
 10. No voihan epäkuntojen kasautuminen. :/ Pikaista normaalikuntoon palautumista sekä Mammalle että läppärille.
  Ei ole apua digiboxiasiassa, kun ei ole tähän asti joutunut koskaan sellaisen kanssa tekemisiin.

  VastaaPoista
 11. Voihan että. Kaikenlaista harmia sitä pitääkin olla ja krempat vielä päälle. Viisas kissa kyllä ymmärtää milloin on syytä olla mallikkaasti :) Ihania ikkunatunnelmakuvia. Mammalle toipumista, Minnille rapsutuksia.

  VastaaPoista
 12. Kiitos ystävällisistä kommenteista kaikille !

  Minni hoitelee ihanan kiltisti mammaa, joka joutuu vielä lisätutkimuksiin välipäivinä. Tekniset ongelmatkin hoitunevat.

  Joulua odotetaan Minnilässä rauhallisin mielin.

  VastaaPoista