sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Pöhköksi Valerista

Me tehtiin pikkutilaus Zooplussaan koska multa ei puuttunut mitään muuta kuin Cosma-herkkuja. Paketin täytteeksi mamma otti vielä yhden hiirilelun nimeltä Valeri (Baldi-Maus). Sen sisällä on virmajuurta ja speltiä ja se on kuulemma mainio vaihtoehto kissoille, jotka eivät innostu kissanmintusta ja mähän en innostu.

Ja yllätys yllätys – hyvä että paketti ehdittiin avata keittiön lattialla kun mä änkesin kaivamaan sieltä sitä hiirtä ja tulin saman tien täysin pöhköksi - pyörin ja kiereskelin ja halasin sitä hassuna vaikka se oli vielä muovipussin sisällä. 
Mammanhan oli aivan pakko ikuistaa tämä mun ihka ensimmäinen huumaantuminen.

                             

12 kommenttia:

 1. Selvästikin mitä ihanin hiiri! :)

  VastaaPoista
 2. On se niin sun-sun-sun! Onnistunut ostos!

  VastaaPoista
 3. Voi Minni! Sait kuin saitkin pienen nätin pääsi sekaisin!

  VastaaPoista
 4. Baldi Maus on se sama kuin tätikissojen rakas Yökkömötkäle :D Teho muuten kestää toooodella kauan, kun lelun laittaa kuivuttuaan ilmatiiviiseen säilöön seuraavaa leikkikertaa odottamaan.

  VastaaPoista
 5. Tosi hienoa, että pääsit säkin kunnolla huumaantumisen makuun! Meillä on sama hiiri ja siitä tulee joskus vähän kinaa, jos meitä on useampikin kissa paikalla. Jostain syystä ihmiset ei oikein halua koskea hiireen mun halailun ja pussailun jälkeen.

  VastaaPoista
 6. Heidi: Ihana on:)

  Zepa: Se on MUN!

  Myrsky: Niin sain - hurlumhei %)!

  Ella: Sitä säilötään juuri noin. Miten voikin niin ällöttävä haju olla kissasta niin ihana:S

  Mindy: Mammakin pitää sitä hännän päästä juuri ja juuri kiinni kun vie sen pois.

  VastaaPoista
 7. Kyllä susta aika pöhkö on tullut. <3

  VastaaPoista
 8. Siis heti tuollainen tilaukseen meillekin, kiitos! Tosin ihan superkateellisia ollaan tuosta cosmapurkkikasasta.... meidän omasta vikasta jo uhkaavasti pohja näkyy ja uutta tilausta ei ole edes vielä tehty!!!!

  t. Viivi ja Säde

  VastaaPoista
 9. Vaikuttaapa hauskalta lelulta. Meille kans. Heti tilaukseen :)

  VastaaPoista
 10. Onpas ollut hyvät tuoksut! Meillä ei valeriaana toimi, mutta kissanminttu toimii kyllä. Sitä tosin ei ole tarjoiltu hetkeen aikaan (tämä on vääryys!) :(

  Aika ison paketinkin olet saanut! Mut kyllä sun kuuluukin saada paljon paketteja ja herkkuja ja hyvää, kun olet noin nätti ja ihana ;)

  VastaaPoista
 11. Eiku höh, ei se ollutkaan valeriaanaa, mitä lelussa oli, vaan muita juttuja. Ymmärrettiin tuosta nimestä väärin. Mut ei se mitään, pääasia että toimii!

  VastaaPoista
 12. Friede ja Figo: Oli se valeriaanaa - valeriana officinalis tunnetaan Suomessa nimellä rohtovirmajuuri tai virmajuuri.

  Mutta eipä ole Minni enää Valeristakaan niin innostunut kuin silloin alussa pyöriessään aivan pöhkönä siitä.

  VastaaPoista