keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Missy ja minä

- eli siis me musta ja harmaa missi -  käydään hoidossa samassa paikassa silloin kun meitä ei haluta jättää yksin kotiin. Missy on ollut siellä oikein viikkojakin sen ihmisten ollessa pidempään ulkomailla. Yhtä aikaa me ei olla koska kumpikaan ei tykkää yhtään toisista kissoista. Kerran sitä yritettiin mutta Missy päästi aivan kamalat sähinät kun se näki mut ja pinkoi salamavauhtia vaatehuoneen ylimmälle hyllylle, missä se pysyi kunnes me lähdettiin. Se on sellainen arka muutenkin aina kaiken uuden ja vieraan suhteen.

Kuitenkin kotona niiden kiltti koira on täysin sen tassun alla. Kun se haluaisi kaveerata Missyn kanssa ja yrittää vähän lähennellä se saa helposti kuonoonsa. Mutta mun tietääkseni kissat onkin aina pomoja. Vaikka oltais kuinka paljon pienempiä kuin ne hurtat niin me määrätään kaapin paikka. Se meillä ollut Mandy-Sannikin kuulemma pomottaa niiden kilttiä koiraa, jonka pitää olla justiin niin kuin Mandy haluaa, muuten voi hieman kirpaista, hih.  

Siellä  hoitopaikassakin on parveke, jossa me tietysti oleskellaan lämpimillä säillä.


  

10 kommenttia:

 1. Minni, sä olet niin ihana ja kaunis ja pusuteltavan suloinen, mutta niinpä näyttää olevan tuo Missykin! Mulle iski kauhea tyttökissavauvakuume kun katselen teidän kuvia!

  VastaaPoista
 2. Hei Saila, näkisitpä kuinka upeita ja taiteellisia kuvia Missyn oma ihminen on siitä ottanut. Mutta kaveri onkin huippukuvaaja. Ja Missy on tosi tyylikäs tyttö.

  VastaaPoista
 3. Otetaanko tuonne hoitopaikkaan muitakin kissoja hoitoon? ;) Näyttää ihan kissojen toivehoitopaikalta.

  Ja tyttökissakuumeesta en sano mitään. Se on tauti, johon on vain yksi lääke. En ole vielä saanut sitä lääkettä, mutta tiedän tautini olevan niin pahaa laatua, että joskus siihen on saatava lääkettä...

  VastaaPoista
 4. Jenni: Erinomainen paikka se onkin, lähisukulaiseni koti :). Kun omasta 19-vuotiaasta Missusta aika siellä jätti, ei uutta kissaa enää otettu, kaipuuta parannellaan nyt sukulaisten ja tuttavien mirrien vierailuilla niiden tarvitessa hoitopaikkaa, eli ei sen laajemmalti.

  Ymmärrän erinomaisen hyvin tyttökissakuumeen, jopa sellaisilla joilla on niin mahtava poikakaksikko kuin Cisu ja Toto!

  Minni on niin ”tyttö” kuin vain voi olla :).

  VastaaPoista
 5. Tosi hienoa, kun on tuollainen tuttu ja turvallinen vakihoitopaikka, jonne on aina tervetullut. Ei voi olla muuta kuin mukavaa saada noin viehkoja neitoja ajoittain kylään.

  VastaaPoista
 6. Mindy: On turvallista voida viedä Minni paikkaan, johon voi luottaa ja jonne sitä muutenkin pyydellään "lainaksi" :)

  VastaaPoista
 7. Minni on niin pehmolelumaisen pörröinen ja nätti! Joskus voisi jopa luulla kukkien joukossa olevaa Minniä katsellessa, ettei noin nätti kisu voi olla oikea! Jotenkin Minni on sellainen "patsasmaisen kaunis" ja elegantti! Tuo hännänpää on kyllä huippu! Pieni valkoinen täplä hännänpäässä, kuin olisi kauneuspilkku! Muistelen, että Mandy oli siellä asuessaan tykännyt tuosta valkoisesta hännänpäästä, mutta Minni ei ollut lämmennyt Mandylle ja tassujen lämpsimisen kohteena ololle... Mutta miten tuota voisi vastustaa?

  Taas on ilmat lämmenneet, mutta kissat silti nauttivat kesästä. Meillä ainakin välillä Mandy menee oikein ikkunalaudalle aurinkoon päikkäreille, välillä täytyy mennä "jäähylle" kivilattialle tai kylmän takan päälle...

  Lisää kesäisiä kuvia Minnistä odotellen...

  VastaaPoista
 8. Mandy tosiaankin hieman "metsästeli" tuota hännänpäätä, mutta niinhän teki Minni itsekin pienenä! Nyt se on tottunut valkoisiin karvoihinsa eikä kiinnitä niihin huomiota.
  Minniä helteet selvästi väsyttävät, illalla ja yöllä piristytään ja jaksetaan välillä riehuakin.
  Kuvia Mandystä odotellen.. ;)

  VastaaPoista
 9. Kauniita prinsessoja kumpikin!

  Hyvä että on tuttu hoitopaikka. Me ei olla oltu kodin ulkopuolella hoidossa koskaan. Mahtaisi olla kamalaa! Kerran on oltu yksi yö vieraan (tai tuttu sekin kyllä oli) hoidossa täällä kotona, ja kerran Henna oli kaksi yötä pois ja miesihminen oli meidän kanssa. Silloin minä kyllä pidin Hennalle tiukan puhuttelun kun se tuli kotiin. Huusin niin kovaa kuin kissasta lähti :D Ei sillä tavalla saa hyljätä perhettään!

  VastaaPoista
 10. Friede: Johan sä pidit tomeran kurinpalautuksen Hennalle jos sait sen pysymään kiltisti kotona. Musta ei kovin kovaa ääntä edes lähde vaikka kuinka yrittäisin.
  Koti on ehdottomasti paras paikka, kyllähän mäkin täällä oon mieluummin kuin hoitopaikassa.

  VastaaPoista