maanantai 7. tammikuuta 2013

Vähän kuvia

Mun mielestäni on taas aika laittaa edes jotain kuvia blogiin, joten määräsin mamman katsomaan arkistosta viime kuukausien otoksia, joita se ei ole ennen tänne kelpuuttanut.

Mm. tällaisia sieltä löytyi :

istuskelua matolla hiiren kanssa
                                      
löhöilyä siellä täällä

pölyhuiskan kuritusta
Teen siis kaikenlaista kissamaista. 

tarkistin vielä yhtä kirjahyllyäkin
Yhdestä asiasta mä olen huolissani. Mamma nimittäin sanoi, että meillä on ongelma: liian lihava kissa.  Siis venäjänsiniseksi. Meikäläisten, varsinkin tyttöjen,  pitäisi olla hoikkia ja mä en oikein enää ole.


Tuossa joskus keväällä otetussa kuvassa mulla oli vielä vyötärö, mutta nyt se on hävinnyt. Koska mä olen niin kauhean nirso ja valikoiva ruoan suhteen, mamma arvelee laihduttamisesta tulevan vähän hankalaa. Ja kun se on vielä niin hellämielinen mun kanssa, tulee sille vaikeata..

                                                               

15 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia♥ Minnistä ei muunlaisia kuvia saakaan kuin ihania. Ja niitä tosi-ihania.

  Painonhallinta on vaikea juttu. Varsinkin jos kissa on kieputtanut häntänsä oman ihmisen sydämen ympärille...

  VastaaPoista
 2. Sulla on tosiaan upea vyötärö tuossa kuvassa, ihan kateellisena katson kevätkuvaasi! Mutta hyvähän se on, että mamma pitää huolen, tai ainakin yrittää. Bikinikausi on kohta taas edessä.
  Olet ihan oikeassa, oli jo aikakin laittaa uusia kuvia tänne blogiin! Ja ihania ovatkin, niin kuin aina. Kissamaista löhöilyä ja kirjahyllyn tarkistusta on mukava katsoa :-)

  VastaaPoista
 3. Hyviä kuvia, vaikka joskus onkin hylätty! Hyvä kun nyt olit vähän komentelemassa mammaasi laittamaan nämäkin näytille :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia - tuossa yhdessä kuvassa näkyy kielikin. :)

  VastaaPoista
 5. Kun noihin silmiin katsoo, ei taatusti näe vyötäröä! Minni vieköön, mitkä silmät!!

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia kaunottaresta :) Vyötäröstä viis, kun on noin söpö ja mahtava persoona :)

  VastaaPoista
 7. Kaunis tyttö!

  Mutta laihdutushommat ei oo hyvä! Sano sun mammalle, että pitää olla pyöreyttä. Jos vaikka tulee joku tauti tai jotain, niin on sitten mistä laihtua eikä hupene pois! Pitää varautua erikoistilanteisiin ja ennakoida!

  Mutta kyllä hiiri- ja saalistusjututkin hyväksi on. Siinä kyllä hoikentuu. Muttei saa liiaksi hoikentua, luurankokissat ei ole kivoja!

  VastaaPoista
 8. Kivoja kuvia. Pidän etenkin tuosta matolla istuskelusta hiiren kanssa, hienot värit!

  Paavollakin on menossa kadotetun vyötärön metsästys käynnissä... ;)

  VastaaPoista
 9. Voih meitä naisia - ainaisia kevään laihdutuspainajaisia, kun bikinikunnossa pitäisi olla kesällä tai valjastelukunnossa tai jotain :) Lissu meinaa kantaa ylimääräiset kilonsa lupsakkaan iloisesti.

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaikille ihanista kommenteista!
  Lohduttaa kovasti, että kelpaisin hyvin tällaisena pullukkana. Mammakin tuijottelee vain mua silmiin eikä ole niin tarkkaan seurannut pyöristyviä muotojani. Mä en ole mikään näyttelykissa, joten senkään takia ei ole tarvinnut vahtia. Nyt se kuitenkin huolestui, että mä voin saada vielä jonkun elintasosairaudenkin mun lievän epilepsian lisäksi ja se ei olisi yhtään kivaa. Nyt en saa ainakaan enää lihoa.

  VastaaPoista
 11. Sinulle ois haaste osoitteessa http://tekojavain.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista