perjantai 3. helmikuuta 2017

Kuulumisia

Meidän elämä on ollut täynnä vaihtelua viime aikoina, eikä yhtään kivaa sellaista.
Syypää on kamala p-remontti, joka valtasi talon ja sekoitti kaikkien elämän.
Ensin meidän koti laitettiin aivan mullin mallin, kaikki pantiin pakettiin. Sitten tuli pieni tauko, kun konkkaan menneen remonttifirman tilalle haettiin uutta. Se aloitti työt hieman myöhässä alkuperäisestä aikataulusta.

Mamma vei mut ensin sen siskon luokse muutamaksi päiväksi kun halusi siivota ja järjestellä meidän evakkoasuntoa rauhassa. Vaikka sisko ja sen koti on mulle ihan tuttu, mä protestoin. Pidin aikamoista konserttia. Mamma tulkitsi mun motkottavan, että en halua olla täällä, mä haluun KOTIIN. Ja vähän läpsinkin siskoa kun se yritti silitellä mua. Tämä oli ihan uudenlaista käytöstä multa, sitä ihmeteltiin kovasti. Mutta sehän on ihan normaalia kissaa, jonka rauhallinen elämä on sekoitettu.
Ihan mukava paikka siskon koti on ja siellä tehtiin kaikki mahdollinen mun parhaaksi.


Kun aloin rauhoittua, mua vietiin taas. Nyt tänne meidän evakkopaikkaan. Mamma odotti mun taas konsertoivan, mutta en viitsinyt, mähän olin sen kanssa. Tutkin vain paikat tarkkaan ja vähän säikähtelin ääniä, joita täällä kuului enemmän. Tämä on pikkuinen kaksio vilkkaan kadun varrella, eikä ikkunanäkymät ole kehuttavia. Ei mitään tirppoja, autoja vain. Toista oli kotona.

Mun salaatit on tietysti mukana.

 Mä sain uuden huiskankin lohdutukseksi.

Mamma laskee päiviä siihen kun me päästään takaisin, toivottavasti huhtikuun alkupuolella. Ei tämä hassumpi asunto ole, mutta koti on koti.

20 kommenttia:

 1. Inha p(aska)-remontti! Meilläkin vaihtui urakoitsija, tai uutta ei ole vielä valittu. Piti alkaa tässä kuussa, mutta tuskin alkanee ;-D
  Tsemppiä teille, voi pientä Minniä, kun kiusataan muutoksilla. Tirppojen sijaan autojen bongausta, pyh. Pikaista kotiinpaluuta, se tulee olemaan juhlaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teilläkin vaihtui - mitä tapahtui, konkka?
   Toivottavasti kotiinpaluu on juhlaa, eikä tarvitse ruveta riitelemään huonosta työstä. Sellaistakin tapahtuu. Toistaiseksi on sujunut ihan hyvin.

   Poista
 2. P-remppa on ihan p...a! Meillä oli vesijohtoremppa monta vuotta sitten, Olga ei edes ollut meillä vielä silloin. Asuttiin ihan vieraassa kämpässä pari kuukautta ja mä en tykännyt yhtään. Siellä oli kyllä hyvä tiputelkkari, onneksi. Tsemppiä teille! T.Sofi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei varmaan kukaan ikinä ole tykännyt näistä raskaista rempoista. Kyllä pitäisi osata tehdä paremmin ja helpommin, osataanhan muuallakin. Naapuritalossa tehtiin nopea sukitus ja tyytyväisiä ovat.

   Poista
 3. Kyllä se kestät oman ihmisen ja tuttujen tavaroiden kanssa. Sitten kun pääset kotiin onkin tirpat jo kovasti kevätretkillään! - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
 4. Kylläpä kaunotarta nyt on viety, ei ihme jos välillä pännii! Toivottavasti pääsette pian kotiin. Ehjään ja hyvään omaan kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että mua ymmärretään, eihän tällainen ole yhtään helppoa kissalle.

   Poista
 5. Aw Minni, I understand...the place looks beautiful but it's not home. I hope you can go home soon! I enjoyed your gorgeous pictures as always. Love the paw action when you were playing with the feather toy :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Tamago for understanding! I wish so much that two months would pass really quickly.

   Poista
 6. Voi p-remppa! Toivotaan, että nyt on menemiset ja tulemiset rauhoittuneet, ja seuraavan kerran mennään taas takaisin kotiin (jossa on kaikki kunnossa ja kunniallisesti)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä mekin toivotaan. P-rempat on aivan kamalia.

   Poista
 7. Voi Minni parka! Totta kai pitää vähän näyttää mieltään. Ihme on jos ei oireilisi mitenkään, on kuitenkin neitiä sen verran riepoteltu paikasta toiseen. Toivottavasti seuraava muutto on sitten omaan kotiin, jossa kaikki on taas kunnossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt neiti on jo ihan tottunut tähänkin paikkaan, kuin olisi aina ollut. Kotiinpaluu tulee olemaan mielenkiintoista:)

   Poista
 8. Jo on koettelemuksia. Onneksi nyt saatte kuitenkin olla yhdessä, olkoon se edes pieni lohtu ♥

  VastaaPoista
 9. On siinä ollut totuttelemista! Onneksi on edes hyvä väliaikaisasunto, vaikka onhan se ihan eri kuin oma koti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin täällä menee nyt, vaikka tilaa on vähemmän. Kissat sopeutuvat.

   Poista
 10. Ei ole kivoja tuollaiset muutokset kissallekaan, vaikka varmasti kaikki ovat yrittäneet tehdä sinulle kotoisan olon. <3

  VastaaPoista