perjantai 29. toukokuuta 2015

Ell-käynti

Eilen oli jännittävä päivä, mutta ei oikein mukava mun mielestä. Käytiin vuotuisella rokotuskäynnillä CatVetissä. Mä käyttäydyn siellä yleensä hyvin, mutta nyt murisin ihan pikkuisen välillä. Lääkäritäti kirjoitti paperiin, että ”antaa hienosti tutkia itseään, vaikka ei sitä arvosta.” En arvostanut, mutta kestin kuitenkin. 

Kaikki oli kunnossa hampaita myöten, mikä ilahdutti mammaa. Laihduttamaankaan ei nyt komennettu, vaikka mä vähän pulska oonkin, mutta koska paino on pysynyt samoissa lukemissa, niin se ei kuulemma haittaa.
mammaa, ethän unohda mua tänne
Turkki on muuten hyvässä kunnossa, mutta hilseilee vähän peffan päältä ja karvoja lähtee, joten mamma osti sieltä tällaisen Omevio pumppupullon, josta se voi suihkauttaa mulle rasvahappoja suuhun. En tykkää.

kotona on aina paras olla


23 kommenttia:

 1. No mutta kyllähän toi käynti on kaiken kaikkiaan oli tosi hyvä, vaikka tohtori vähän lääppi ja pisti ;)

  Paljon tollainen öljy maksoi? Meillä on Mimmi aivan hilseinen ja sille pitäisi saada rasvahapoja sisuksiin, mutta ruikulla antaminen tuntuu rankailsulta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ihan heti ton viestin lähettämisen jälkeen tajusin, että viime aikoina on kehitelty sellainen juttu kuin google ;D

   Poista
  2. CatVetissä pullo maksoi 39,05, Nettiapteekissa näyttää olevan 47,06. Helpompaa tämän käyttö on kuin ruiskulla antaminen, mikä oli meillä pientä taistelua..

   Poista
  3. Kiitos, eli kierran apteekin ja alan etsimään eläinlääkäriltä tota ;) Toistaiseksi vielä yritetään saada noi meillä jo olevat öljyt kissoihin ( epätoivoista, ruiskusta annettuna menee 95 % pöydälle ja ruuan seassa ei kelpaa)....

   Poista
  4. Kuten vähän arvelinkin, alkaa neiti vieroksumaan tätäkin mutta helpompaa on edelleen enkä palaa ruiskuun näillä näkymin.

   Poista
 2. Kaikkea ne ihmiset keksii, rasvahappoja suuhun! Suihkuttais omaan suuhunsa ;-)
  Hienoa että olet niin urhea, Minni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Mamma varmaan suihkuttaisikin, jos tuo ei olisi vain eläinkäyttöön:)

   Poista
 3. Huii kun sulla on ollut jännät paikat! Millaista se autokyyditys on, vai miten matkustit? Minulla kaikki sellainen vasta edessä. Tuo rasva kuulostaa jännälle!
  P.S Cosman herkut oli jo melkein tassuissani, mutta ei sittenkään. Höpsykkä mokoma nukkui vielä kun aamulla koittivat toimittaa pakettia, maanantaina uusi yritys. Oletko maistanut Cosman märkäruokaa? Sellaistakin minulle on tulossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen tottunut ajelemaan mamman kyydissä, en hermostu siinä koskaan.
   En oikein tykkää märkäruoista. Kyllä niitä yritetään tarjota, mutta vain harvat kelpaavat, hyytelömäiset ei ollenkaan.
   Toivottavasti Cosmat maistuvat sulle, kerro sitten.

   Poista
 4. Just niin - kotona paras. En oo joutunut lähtee kotoo kuin kerran, mut tiedän jo missä on hyvä olla ja missä ei!

  VastaaPoista
 5. Se tästä olisi vielä puuttunutkin että olisit joutunut dieetille!

  VastaaPoista
 6. Suihkauttaa jotakin suuhun! Jestas! Lähtisin karkuun enkä tulisi takaisin ikinä.

  Hyvä että sulla oli kaikki hyvin etkä joutunut dieetille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä siitä kyllä oikein tykkää, alkuun mut yllätettiin, mutta nyt tiedän mitä tuo pullo tarkoittaa..

   Poista
 7. Sinä kans samanlaisella keikalla, hyvin pärjätty! Meinaatko pitää suuta auki suihkulle?

  Me muuten nähtiin sut eilen Buzzfeedissä. :) Kauneutesi sumentaa ajatukset, mutta voisi ne silti joskus kirjoittaa sun nimen oikein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En vapaaehtoisesti pidä, mutta on mamma mokoma saanut suihkautettua nopeasti:(

   Mikä tuo Buzzfeed-juttu nyt oikein on? Siitähän on jo pari vuotta kun siellä oli juttu ja kuvia, jotka lähtivät kiertämään vaikka minne. Nyt blogissa on ollut pari päivää aivan älyttömästi käyntejä ympäri maailmaa joiltain facebook-sivuilta, jota me ei nähdä. Miten näit sen?

   Poista
  2. Pienoisen etsinnän jälkeen löysin uusiksi, kun FB näytti sivuston postauksista vain osan automaattisesti - tässä peräti Suomea edustamassa: https://www.facebook.com/thisisfinlandFB/posts/989674317711697 Voin kuvitella ihmetyksen, kun tulee äkillisiä piikkejä kävijöihin :)

   Poista
  3. Kiitos kovasti linkistä, itse en saanut tuota facebook-sivua näkyviin. On toki kiva tietää miksi blogiin tuli yht'äkkiä parisen sataa käyntiä. Eli se oli se pari vuotta vanha Buzzfeedin juttu.

   Poista
 8. Suihkauksia? Onko se todella helpompaa kuin ruisku? Luulisin että meidän kissat sais sätkyn suihkauksesta :) Mutta en tiiä. Ei ne kyllä ruiskustakaan tykkää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se jonkin verran helpompaa kuin ruiskun käyttö, vaikkei neiti ihastunutkaan ole. Vielä se on aika uutta, voihan olla että alkaa vastustamaan enemmän.

   Poista
 9. Kissan paikka on kotona. Hyvä Minni, että pienesti protestoit! T: Sulo ja Robert

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanon kyllä aina mitä mieltä olen asioista. Usein se huvittaa noita hassuja ihmisiä.

   Poista