sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Taas uusi

raapimalauta. Tämä on ihan yhtä kiva kuin tuo edellinen, nämä on nyt täällä peräkkäin ja vuorotellen ahkerassa käytössä. Alkuun mä metsästelin noita palloja tuolta alta, mutta nyt vain raavin tai loikoilen tässä.


Vaikka mun blogia päivitetäänkin nykyään luvattoman harvoin löytää tänne aina joku tiensä milloin mistäkin päin maailmaa. Alkukuusta tuli viesti Italiasta Plavid -nimisen firman campaign managerilta, joka ehdotti yhteistyötä asiakkaansa Almo Nature'n kanssa. Ehkä joskus aikaisemmin tähän olisi voinut tarttuakin, mutta nyt kiitimme kohteliaasti.

Aina silloin tällöin joku lukee/katsoo tätä blogia ihan alusta loppuun, nyt viimeksi kissaihminen Ranskanmaalla. Se saa mammalle aina huonon omantunnon siitä, että kirjoittelee nyt niin vähän.  
Perjantaina kiva Monica laittoi mun kuvia Cats, Beavers & Ducks -sivustolleen. Näistä seuraa myös aina paljon vierailuja täällä.  
Saisi tuo mamma ruveta vähän ahkerammaksi.

15 kommenttia:

 1. Meillekkin tuli almolta sähköpostia mut ei lähetty mukaan kun ei voida semmoista syödä :( Kiva raapimalauta sulla Minni, me ei oikeen olla tajuttu tommosen ideaa, täälläkin oli joskus joku tommonen
  -Ruffe ja Coco

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palkaksi pitäisi ilman muuta saada hyvää ruokaa tai kivoja leluja.
   Eikö teitä raavituttanut?

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Tuo lootahan on tosi kiva. Mutta niin olet Minni sinäkin!

  VastaaPoista
 4. Onpas mukavan näköinen laatikko!

  VastaaPoista
 5. Wau mikä loota ja palloja alla! Mistä tuollaisia saa? - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zooplussalta näitä saa
   http://www.zooplus.fi/shop/kissat/raapimispuut/aaltopahvi/449292

   Poista
 6. Minni, sä oot niin kestohurmaava, alati kaunis <3! Ja tuo laatikko näyttää kyllä mielenkiintoiselta, tassu-urheilua kerrakseen :-).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Laatikko on jatkuvassa käytössä, makuu- tai raapimapaikkana. Hyvä hankinta oli.

   Poista