lauantai 3. elokuuta 2013

Silmälläpitoa

Mamma kävi viime viikonloppuna sukuloimassa ja oli poissa aamuvarhaisesta iltamyöhään. Eikä ollut muuten ainoa kerta viime aikoina kun sain viettää pitkän päivän ihan yksin. Seuraavana päivänä pidin tarkkaan silmällä, ettei se taas häivy. Vähän sitä väsytti ja kun se meni päivänokosille, mä tulin muka muuten vain hengailemaan yöpöydälle.
 
 Illallakin jo piti tarkistaa, että se menee nyt nukkumaan omaan sänkyyn.
                                                   

16 kommenttia:

 1. Sielläkin siis tarkkaillaan! Ihana Minni ♥

  VastaaPoista
 2. Huolestunut ilme! Kyllähän se pientä kissaa huolestuttaakin, kun sillä tavalla ollaan poissa. Paras vahtia ettei se taas lähde jonnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienet seuralliset kissat eivät halua olla yksin kotona.

   Poista
 3. Hyvä Minni, vahdi tarkasti mammaasi, mutta käyhän tuokin pienen kissan voimille... pitää siis myös saada lisäravintoa ja rapsutuksia että jaksaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mammaa vahditaankin ja tarkistellaan usein, että on lähettyvillä. Rapsutuksista ja silityksistä ei ole pulaa.

   Poista
 4. Pitäähän niitä vahtia, kun karkailevat!

  Sen verran muuten mukavan näköinen talo uima-altaineen, että ajateltiin laittaa teidän suvulle adotiohakemus. Täällä olisi yksi täti-ihminen valmis sukujuhlimaan kanssanne ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, adoptoitavaksi halukkuus ei ihmetytä yhtään, kyllähän tuolla kelpaa. Ja voi sukua suositella muutenkin, oikein mukavaa porukkaa:)

   Poista
 5. Oo tarkkana Minni vaan! Meillä ne joskus tekee silleen, että ne häipyy vähän niinkuin salaa, livahtaa ulos ovesta! Koska jos me huomattais että ne on menossa, niin me kyllä estettäis! terveisin Vertti ja Elmo (ja pikku-Onni)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täältäkin livahdetaan välillä salaa, varsinkin kun olen päikkäreillä hiipii mamma hiljaa ulos:(

   Poista
 6. Mitä se mammasi oikein mahtoi ajatella kun noin sinut hylkäsi? Ei noin saisi tehdä. Vaikka ne tekee sitä ihan liikaa. Ja toistuvasti:( Onneksi tuli kuitenkin takaisin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kumma, ettei henkilökunta voi pysyä kotona hoitamassa palvelutehtäviä. Kyllä tähän asiaan pitäisi saada korjaus.

   Poista
 7. Mammaa täytyy vielä kouluttaa, ei noin suloista neitoa saa jättää oman onnensa nojaan! ♥

  VastaaPoista
 8. Hyvä Minni! Ole vaan tarkkana ja tiukkana mamman menojen suhteen :)

  VastaaPoista
 9. Hyvä Minni! Pidä mammaa silmällä. Ei ole hyvä ihmisen poistua mihinkään ilman kissaa. Ihmisethän ovat kissoja varten! Aina ne ihmiset eivät oikein tajua :)

  VastaaPoista