lauantai 24. syyskuuta 2011

Mä oon viettänyt

viime aikoina ihan hiljaiselämää – ei oo tapahtunut mitään jännää ja poikkeavaa. Mutta se onkin mukavaa koska mä tykkään aivan tavallisista normaaleista rutiineista vain. Ja sellaisia juttuja riittää, joita mä teen joka päivä ja monta kertaa. Mammaa ne huvittaa jostain syystä. 
Esimerkiksi mä tykkään pasteerailla ees ja taas yhden kaapiston päällä ja hivellä mun poskia maljakossa oleviin kukkasiin, se näyttää ihan siltä kuin mä haistelisin niiden tuoksua muttei ne tuoksu millekään muulle kuin mun omille feromoneille ja sehän onkin kaikkein paras tuoksu. 


      
Sitten mä oon ollut päikkäreillä parvekkeellakin kun aurinko on paistellut.
                                              
Pitää myös vähän leikkiä mamman kanssa kuin se heiluttelee tota huiskaa mun edessäni. Tai jos mä rehellinen oon niin mulle on tullut tavaksi kulkea ensin sen perässä ja naukua pitkään ja hartaasti kun haluan, että se tulee leikkimään mun kanssa. Se ei tykkää siitä, varsinkaan silloin kun se haluaisi olla rauhassa ja tehdä omia juttujaan. Meillä on usein oikein henkien taistelu siitä kumpi luovuttaa. Välillä mun pitää ruveta heiluttelemaan taulujakin ennen kuin se tottelee.
                                       

Mutta osaan mä kyllä olla kilttikin, enimmäkseen mun mielestä. Iltaisin mä auttelen sitä ton tietokoneen käytössä, vaikkei se siitäkään oikein välitä ja hätistelee mua vaan kauemmas. Mä yritän tossakin saada sitä kirjoittamaan musta mun blogiini.
Ja aina mun nenu on mukana ihan kaikessa mitä mamma puuhaa.                                              

16 kommenttia:

 1. Toi on just niin parasta! Tavallinen elämä ilman sen suurempia kommervinkkejä!

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihanaa. Tavallisesta elämää ja arkea, kera kissan. Voiko sen parempaa ollakaan?

  VastaaPoista
 3. Mäkin olen taas kesän jälkeen innostunut tietokoneesta. Ainakin se on usein lämpimin paikka. Olen ottanut tavaksi syöksyä näppikselle isolla loikalla.

  VastaaPoista
 4. Tasainen elämä on parasta, mitä kissat ja ihmiset voivat elämältä toivoa. :)

  VastaaPoista
 5. Siinä on ihana bloggaaja työn touhussa! Vai heiluttelet taulujakin :-D Ihan tavallinen kissanelämä on täynnä toimintaa ja tapahtumia kun sitä alkaa tarkemmin tarkastella.

  VastaaPoista
 6. Onks noi semmosii feikkikukkii? Meil on kans. Ei paljon välitetä.

  VastaaPoista
 7. Naukulan Mamma, Myrsky, Sirpa ja Kollo:
  Näin on, me kissat varsinkin tykätään rauhallisesta elämästä ja rutiineista.

  Mindy: Sun ihmiset mahtaa ilahtua niistä sun loikista...

  Saila: Taulujen heiluttelulla saa aina huomiota;) On munkin päivät täynnä erilaisia toimintoja, en oo kertonut vielä ollenkaan kaikkia.

  Musta ja Harmaa: On ne, meillä on vaihdettu oikeat feikkeihin, välillä vain tulee aitojakin. Sivelkää tekin vaan poskianne niihin niin ne alkaa tuoksua ihanilta.

  VastaaPoista
 8. Joo, tuollainen tavallinen, rauhallinen oleminen on parasta!

  (Nythän on niitä leikkimiskuviakin, kun te niiden puutetta olette aina harmitelleet) ;)

  VastaaPoista
 9. Meidän arki on aika samanlaista... Veikeä ilme tuossa kolmanneks vikassa kuvassa! :)

  VastaaPoista
 10. Friede ja Figo: Niin on - aivan parasta. Leikkimiskuvia yritetään saada lisää.

  Heidi: Mä oonkin kyllä aika veikeä:)

  VastaaPoista
 11. Ihanan leppoiselta kuulostaa ihan tavallinen ihana elämä, ilman turhia stressejä. Meillä kun on 2 menevää urheilullista ihmisen jälkikasvua talossa, niin meillä on mm. haisevia lätkävarusteita ja 2-tahtiselle tuoksuvia kartingvarusteita kuivumassa milloin missäkin... Lätkäkassi on kyllä aika kiva paikka piiloutua!

  Kyllähän sitä nyt hieno neiti osaa itse tehdä kukkaset juuri sellaisiksi, mistä itse pitää eli omilla tuoksuillaan merkata ne omikseen! Niissä kaupan kukissa kun voi olla mitä ihmeellisempiä hajuja... ja vaikka örkkejäkin!

  Nautinnollisia ja aurinkoisia syyspäiviä Minnille ja mammalle & muillekin kissamielisille ja kissoille!

  VastaaPoista
 12. Hauska mikä yhteensattuma; kirjoitin juuri omaan blogiini marmatuksen leikittämisen vaativuudesta ja olipa kiva käydä lukemassa täällä, että samoja haasteita on kissojen omistajilla :)

  VastaaPoista
 13. Mandy: Reippaiden poikien kanssa sitä riittää touhua ja 'tuoksuja' - ja lisänsä tuovat vielä topakka kissa sekä koirakin.
  Vauhdikasta syksyä!

  Lissu: Minkäs mahtaa - meidän orjien tehtävä on viihdyttää arvon kissaneitejä.

  VastaaPoista
 14. Sama meillä, normaali arki on parasta ja siitä ei oikeastaan aina kovasti kerrottavaa ole, tai sitä kivaa fiilistä on vaikea välittää muille.

  Ai, sulla on käytössä myös taulujen heilutus, niin Säteelläkin!

  t. Viivi ja Säde

  VastaaPoista
 15. Viivi ja Säde: On ne fiksuja kissoja, kaikkea ne keksii.

  VastaaPoista
 16. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista