perjantai 20. toukokuuta 2011

Kissakuvahaaste 155: Pöytä

Meillä ei minkäännäköiset hiiret hypi pöydille vaan yks Minni fvon Gorgonzola eli mä. Alkuun mamma yritti opettaa mua pysymään poissa niiltä mutta eihän siitä mitään tullut. Enhän mä nyt vain lattialla halua pysytellä vaan kyllä ylemmäs täytyy päästä ja pöydätkin on vasta puolivälissä matkaa. On tosin yksi pöytä mille en hypi ja se on tiskipöytä. Sen mamma jotenkin kummasti sai iskostettua mun päähäni, en oikein ymmärrä itsekään. Se vain nosti mut sinnikkäästi joka kerta alas sieltä ja keittiön ovet pantiin aina kiinni kun olin yksin kotona. Nyt ei enää tarvitse kun se on huomannut, etten enää vilkaisekaan sinne päin. Outoa..

Tässä muutama kuva mun muilla pöydillä hyppimisistä.
oon aika pieni tässä Tästä tulee usein äkkilähtö...

kylässäkin päästävät pöydälle

Tämä on oikein mun kantapöytä

                              

9 kommenttia:

 1. Pöytä on ihan paras paikka ja Minni niiiiinn söpö!

  VastaaPoista
 2. Ja välillä niiiin "raivostuttava" temppuineen mutta kun on silloinkin niin söpö ei suuttuminen onnistu sitten millään-;). Kissat..

  VastaaPoista
 3. Oot aika pieni mutta selvästi hyvin venyvä. :D

  P.S. Hypi vaan sinne tiskipöydällekin, niin muutkin harmaaturkit tekevät. Kun tarpeeksi pomppii, niin ihminen saattaa myöntää, että turha yrittää, helpommalla pääsee kun antaa periksi...

  VastaaPoista
 4. Mä venyilenkin täällä vähän suuntaan ja toiseen:).
  Nyt Jenni-täti antoi mulle vähän vaarallisia neuvoja, mä oon nimittäin viime päivinä tehnyt jo liikaa tuhmuuksia, nyt mun täytyy yrittää olla oikein kiltti.-(.

  VastaaPoista
 5. Kollo on samaa mieltä - pöytä on kissan paikka. :)

  VastaaPoista
 6. Mandyltä terkkuja, että on ihan kiva ja hyvä, että on sallittuja ja ei-sallittuja pöytiä. Mandy tietää ettei ruokapöydälle eikä keittiön saarekkeelle ole asiaa, muuten tulee lähtö. Muilla pöydillä saa ihan vapaasti olla. Kiellettyille pöydille mennessään, Mandy tietää mitä tekee ja ei tarvitse kuin sen nimi sanoa toruvalla äänellä, niin kissa "valuu" pöydältä alas! Siltä se ainakin näyttää, kun ensin se menee ihan litteeksi ja sitten matalasti hyppää alas... Eikä Mandy edes oikein menekään kiellettyihin paikkoihin, ellei koiran kanssa ota mittaa...

  Ihania venytteilyitä! Oletko Minni ajatellut treenauttaa mammaasi näillä rentouttavan näköisillä "joogaliikkeilläsi"? Näyttää nimittäin aika houkuttelevilta! Tosin en kyllä itse ihan pöytää vasten venyttelisi noin rohkeasti, jos vaikka se mokoma pöytä liikahtaisi... Se istumisvenyttelykuva parvekkeella oli best!

  VastaaPoista
 7. Mandy: tiesin sinun olevan fiksu tyttö, senhän nyt huomasi heti!

  Mamma saisi tosiaankin mennä lattialle Minnin viereen ja matkia niitä hienoja joogaliikkeitä, tekisi varmasti hyvää, mutta ei se kyllä taida oikein taipua mihinkään...

  VastaaPoista
 8. Olet kyllä hieno kisu, kun käyt tarkistamassa palvelijoiden puolesta, että vesi on varmasti juomakelpoista! Sun parvekkeelta taitaa olla aika kivat näkymät!

  t. Viivi & co

  VastaaPoista
 9. anonyymi-Viivi: täytyy tunnustaa, että tätä rinsessaa kiinnosti kyllä vain sen veden kuplat ja sihinä...
  Parveke on aivan paras, päivät kuluvat siellä mukavasti luontoa katsellen ja päikkäreillä.

  VastaaPoista