lauantai 16. toukokuuta 2015

Pieni valvoja

Tässä tämä söpö nöpönenä suorittaa taas tärkeää tehtävää eli valvoo, että blogia edes joskus hieman päivitetään. Ei näytä toimivan ilman hoputtamista.

 


Ja ihan turhaa tuollainen oman blogin laittaminen. Eihän siellä ole edes kissojen kuvia.

Ehkä täällä kerrottaisiin esimerkiksi siitä kun mä olin vähän aikaa kateissa kunnes se vilkaisi yhteen yläkaappiin päin.. Eikä se vieläkään tiedä varmasti kuinka mä sinne pääsin.
                                   24 kommenttia:

 1. Ohhoh! Aikamoista kiipeämistä! Minnillä oli varmasti hauskaa katsella, kun mamma etsi. "Ei se huomaa katsoa tänne. Voi sentään kuinka rajoittunutta havainnointia, täällähän minä olen ihan näkyvillä!"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ei ollut uskoa silmiään kun mut näki, enkä mä ole vieläkään kertonut miten menin sinne.

   Poista
 2. Voi Minni, mikä katoamistemppu!
  Hyvä, että valvot blogin päivityksiä, tassukin koneen kulmassa ♥

  VastaaPoista
 3. Apua, kuka on lukenut liiaksi blogeja kun menee jo simmut kieroon, katsoin siis otsikkoa ja luin että "pieniä vaivoja" ja huolestuin. Hyvä että hoputat, blogisi on mielenkiintoinen! Ja tuo yläkaappi -temppu, nostan tassua sinulle! Olet sinä aikamoinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienet ja isot vaivat pysyköön poissa! Yläkaapit on kauhean jänniä.

   Poista
 4. Hui! Noin korkealla! Onneksi mamma ei ollut näkemässä kun sinne kiipesit. Olisi varmaan saanut hepulin.

  VastaaPoista
 5. Hei nätti kamu! Mä en usko, että on blogeja joissa ei ois kissojen kuvia. Mitä ne muka on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sellaisilla blogeilla tee mitään, ihan turhia ovat.

   Poista
 6. Voi olla, että joskus kyllä löydyt sieltä toisestakin, Minni. Niin mekin, vaikka sitten ollaan kyllä vähän että missä me nyt ollaan. T. Sulo ja Na-mu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saapa nähdä, mamman mukaan näillä näkymin ei, mutta vannomatta paras.

   Poista
 7. Hoplan, sinut on lisätty lukemistoon :) Hokasin muuten, että ollaan melkein samaa ikäluokkaa, minä täytän 5v elokuussa. Ja kiitos muuten vielä kun vinkkasit sinne nettikauppaan, henkilökuntani höpsykkä innostui ihan hirviästi, se raukka kun ei osannut edes kuvitella mitä kaikkea on olemassa tuollaisessa paikassa. Vuokranantajani kanssa keskustellaan uudesta raapimispuusta ja höpsykkä varmaan osallistuu tilaukseen myös, raportoin kyllä mitä sieltä sitten aikanaan tulee. Lelu- ja namivinkkejä otetaan vastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon jo kuusi ja puoli, mitä mamman on vaikea uskoa, kun vastahan mä muka tulin tänne. Sieltä zooplussalta mä voin suositella vaikka sellaisia Cosma snackies'ejä, jos sun höpsykkä tai vuokranantaja niitä tilaa, saa katua lopun ikää :D Niihin jää koukkuun.

   Poista
 8. Nätti hoputtaja Mammalla. En minäkään kyllä tajua, miten oikein tuonne komeron yläkaappiin pääsit, Minni. Hyppäämällä lattialta vai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mammalla on yksi mahdollinen teoria, johon liittyy kiipeäminen. Siitä tulee kai postaus. Mutta mä pidän totuuden omana tietona ;)

   Poista
 9. Voi Minni, olet niin söpönen blogivalvoja ♥. Mutta hyvä, että pidät mammalle seuraa, kun hän päivittelee sitä toista blogia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti:) Kyllä mamma tykkää, että mä oon mukana kaikissa sen touhuissa.

   Poista
 10. Ihmiset tarvii tukea ja ohjausta, ei kissoilta työt lopu. Hyvin patistit mamman koneelle, jatka vain siinnikkäästi. Me luetaan ja ihallaan <3.

  Meidän emäntä sanoi, että se lukee sitä sun emännän toistakin blogia, mutta Minni, älä sure, emäntä käy kyllä ihailemassa sua täällä sit bonuskertoja.
  - Pipsu ja Miiru -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen täystyöllistetty mamman ohjaamisessa, ei hoituisi hommat muuten.
   Terkkuja teidän kivalle emännälle:)

   Poista
 11. Oma blogi? Ihmisellä? Mitäs se oikein kuvittelee? Katseleeko joku muutakin kuin kissoja :)

  VastaaPoista