torstai 7. toukokuuta 2015

Mietityttää


Mä voin hyvin – ja paksusti – sanoo mamma. Oma vikansa kun ei saa mua laihdutettua, vaikka eipä mun mielestäni tarvitsisikaan. Mä olen oikein hyvä näin. Siltä itseltä on hävinnyt paljon kiloja, mutta mun se voisi antaa olla rauhassa mun kiloineni.

Mamma on höpsähtänyt vähän muutenkin. Se alkoi muistella menneitä ja väsäsi ihan oman blogin sitä varten. Sinne löytää tuolta oikealla puolella olevasta kuvasta. Mä kyllä epäilen, että siitä tulee lyhytaikainen juttu, se kun on vähän sellainen kyllästyväinen.

Mitähän seuraavaksi, mä olen vähän huolissani.17 kommenttia:

 1. Älä huolehdi Minni, tärkeät asiat kyllä hoituvat, vaikka mamma olisikin vähän höpsähtänyt ;) Vaikka olet sinä kyllä eri söpö tuolleen huolestuneenakin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi se sentään hoitaa vielä mun jutut, se on tärkeintä.

   Poista
 2. Semmoisia ne mammat tuntuvat olevan, enemmän tai vähemmän höpsöjä. (Ja ne dieetit saavat luvan olla vain ihmisten juttuja.)

  VastaaPoista
 3. Niitä dieettejä taidetaan järjestää yhdessä ja toisessa kissakodissa, vaikka kissat eivät niitä yhtään kaipaa. Ruska ja Rauha ovat kanssasi ihan samaa mieltä, pitäkööt huoli vain omista kiloistaan ja jättäkööt kissat rauhaan. Kiitos vinkistä, täytyy käydä kurkistamassa mammasi blogia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mokomakin dieettivouhotus, antaisi meidän kissojen olla vain pehmeitä ja pyöreitä.

   Poista
 4. Ei dieettejä kissoille! Kirjoittajaorja muuten kävi kurkkaamassa sitä blogia, jää varmaan seuraamaan. -Kajsa-

  VastaaPoista
 5. Onpa minulla sievä kaima eikä ollenkaan liian paksu, komppaan tässä edellisiä.

  VastaaPoista
 6. Mutta sinua, Minni, ei voi kyllä unohtaa ollenkaan <3! Ja ihmiset pitäkööt keskenään dieettejänsä, ei kissojen tarvitse tuommoiseen ottaa osaa.
  - Pipsu ja Miiru -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kuulu kissoille mitkään dieetit, me ollaan täydellisiä kaikenmallisina.

   Poista
 7. Hauska tavata tosiaan :) Korviini on kantautunut huhua, jonka mukaan muussa eläinlajissa juuri nämä Russian Blue väriset olisivat tavallista haastavampia, miten kommentoit asiaa? Ei kai noin sievä kaimani voi olla hankala...? Ja sitten, tuo edellisen viestin leikkimislauta näytti hauskalle, saako niitä ihan peruskaupoista vai nettikaupoista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ole tuollaista kuullut, enkä todellakaan ole sitä mieltä. Minniä helpompaa kissaa en voi kuvitella. Jos olisin hankkimassa uutta kissaa, se olisi venäjänsininen :)
   Hankin laudan Zooplussalta (http://www.zooplus.fi/), samoin kuin melkein kaikki muutkin jutut.

   Poista
  2. Nämä siniset ovat kyllä kauniita väriltään, vaikka eihän se ulkonäkö ratkaisekkaan :) Kiitos linkkivinkistä, osaisikohan vaikka joulupukki shoppailla siellä... En tahtoisi odottaa niin kauaa!

   Poista