perjantai 25. lokakuuta 2013

Mikäs ohjelma

laitetaan, kysyi mamma, kun se löysi mut täältä.
                                 
Hieno, mutta ei vettä, kiitos.


Alkoivat sitten kylässä olleen ystävän kanssa suunnittelemaan kissanpesukonetta, joka olisi malliltaan näiden höyrykaappien kaltainen. Huljuttelisi lempeästi kissan puhtaaksi ja puhaltelisi sitten kuivaksi. Olisi kuulemma tarvetta tuollaiselle laitteelle.


On se höpsö.

9 kommenttia:

 1. Kaikki ihmiset on vähän höpsöjä, mutta sä oot tosi söpö! -Devi & Kajsa-

  VastaaPoista
 2. Hassu Minni! Voi pesukoneessa olla, mutta pitää olla sitten varovainen! Meillä ei kyllä kissat tapaa pesukoneissa aikaansa viettää. Ihminen kyllä siltikin aina tarkistaa ensin, että molemmat kissat ovat näkyvillä ennen pyykinpesua.

  Meille ei kyllä hankittaisi kissanpesukonetta vaikka sellainen olisi markkinoillakin.

  VastaaPoista
 3. Minnille vain hienopesuohjelma. Vai voiko niin hellävaraista ja hieno pesua ollakaan mikä soveltuisi tuommoiselle silkkiturkille?

  VastaaPoista
 4. Hui, minua aina pelottaa, kun kissa menee pesukoneeseen. Olen kuullut kissasta, joka pestiin ja lingottiin pyykkien kanssa. Se oli kissalle kuolemaksi. Toinenkin kissa pujahti pyykkien joukkoon ja kone pantiin käyntiin. Sitten kohta alettiin epäillä, että kissa oli koneessa ja kone pysäytettiin ja avattiin. Eläinlääkärireissu tästä tuli mutta kissa säilyi hengissä ja ilmeisesti vahingoittumattomanakin, vaikka ensin näytti vanhingoittuneelta.
  Anteeksi että pelottelen, Minni-kulta, mutta pesukone ei ole kissoille mikään leikinasia.

  VastaaPoista
 5. Kissan joutuminen vahingossa konepesuun on aivan kauheaa. Olen myös lukenut noista pelottavista tapauksista. Mutta ei tarvitse pelätä Minnin suhteen. Tämä nopea käynti (kuulin hypyn sinne) tyhjässä avoimessa koneessa oli niin harvinainen, että siksi tuli kuvattua. On varmaan vuosia edellisestä.
  Päältä täytettävä kone on helppo tarkistaa, enkä yleensä laita sinne pyykkiä kuin juuri aloittaessani pesun.

  VastaaPoista
 6. Hieno-ohjelmahan se tottakai pitää olla, silkkiturkille ei mitään tehopesua edes tarvi ♥

  Meidän vaatteenpesuruutiineihin kuuluu kissojen meille muuttamisen jällkeen tuplatarkistukset koska meilläkin käy aika-ajoin joku kurkkimassa onko rumpu kondiksessa :) Ensin tarkistetaan, että rumpu on kissaton ja vaatteet laitetaan koneeseen aina yksitellen.

  VastaaPoista
 7. Nyt tuli sitten katsastettua tuokin paikka! Ilman pyykkipehmusteita tuskin valikoituu nukkumapaikaksi, mutta tarkkana saa olla.

  VastaaPoista
 8. Hienohelmalle hienopesua minäkin suosittelisin :)

  VastaaPoista
 9. Ihana. Se höpsö :) . Ja kissat!
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  VastaaPoista