tiistai 12. helmikuuta 2013

Lumimaisema

Mä en luovu mun joka-aamuisesta tärkeästä ohjelmastani eli parvekkeella istuskelusta. Täytyisi olla melkoiset paukkupakkaset, että nuuhkaisisin vain ilmaa ovelta ja kääntyisin takaisin. Nyt on ollut niin leutoa, ettei mammakaan ole käynyt kaappaamassa syliin ja vienyt sisälle saadakseen oven kiinni.

Eilen noissa lähipuissa lenteli kolme lintua ja pöllytteli lunta oksista. Niille piti säksättää kamalasti, siitä mä tykkään. 


                                                                         

9 kommenttia:

 1. Kyllähän tossa on niin maailman paras lava ja aitiopaikka millä oleilla ettei ole ihme ollenkaan että siinä viihtyy aamuisin :)

  VastaaPoista
 2. Siellä on komeat maisemat ja ajattelevaisesti Minnille asetettu lämmin talja. Pysyvät tassut niin lämpiminä kuin mahdollista!

  VastaaPoista
 3. Huippumestat Minnillä. Pehmusteekin. Katseltavaa riittäisi varmasti vaikka koko päiväksi!

  VastaaPoista
 4. On huomattu, että tipuset lentelee tuollaisella säällä enemmän! Meilläkin on ollut paljon tipu-tv-lähetystä viime päivinä. Suu rupeaa napsumaan ihan välttämättä ja väkisin!

  VastaaPoista
 5. Parveke näkymineen on Minnille äärettömän tärkeä paikka. Lämpimämpiä säitä odotellaan täälläkin, että ovea voisi pitää enemmän auki.

  VastaaPoista
 6. Sullahan on oiva kyttäyspaikka, kun puut ovat noin lähellä. Eipä ihme että parveke on suosikkipaikka.

  VastaaPoista
 7. Hyvin olet karaistunut, onni on läheiset puut tipuineen! Juuri nähtiin sut samoissa maisemissa Cats, Beavers and Ducksissa - oot kestojulkkis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hämmästytti kuvan valinta CB&D:iin, mutta kaipa tuollaiset hyiset näkymät ovat eksoottisia siellä päin.:)

   Poista