perjantai 25. helmikuuta 2011

Tietsikka

Kaikkien nykykissojen tapaan minun pitäisi ehdottomasti saada oma läppäri. Mammaparka huokailee syvään aina kun itsepäisesti tungen sen näppäimille lämmitt@# lukemaan uutisia ja muuta tärkeää - no nyt vihdoin se harkitsee jo kotirauhan vuoksi oman koneen hankkimista minulle. Käsittelenkin sitäpaitsi vehjettä monipuolisemmin kuin se, mamma ei osaa ollenkaan yhtä paljon ja sillä on sitten kova homma yrittää saada se sellaiseen tilaan, että sekin saisi taas jotain tehtyä sillä. Joskus ressukan ei auta muu kuin sulkea ja avata kone uudelleen ja toivoa parasta.


pikku nokoset välillä

Meillä jonkin aikaa majaillut tunkeilija, josta en tykännyt yhtään päinvastoin kuin mamma, osasi myös lukea uutisia mutta lähti aina mamman pyynnöstä kiltimmin pois koneelta kuin minä, se ei ollut niin innokas nörtti.


6 kommenttia:

 1. Ihana Minni! Ja suloinen tunkeilija myöskin, oliko ihan vaan hoitolapsi kysymyksessä? Löysin minäkin tieni tänne blogiin :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kun löysit!:))
  Kerron pian tuosta suloisesta kisusta, josta toivoin kovasti kaveria Minnille, mutta valitettavasti Minni ei kerta kaikkiaan hyväksynyt toista reviirilleen.:( Onneksi tyttönen pääsi sitten oikein kivaan kotiin.

  VastaaPoista
 3. Oho! Tuttuja kauniita kasvoja täällä!
  Tähän juttuun erityisesti pitää kommentoida, että on se vain ihmeellistä tosiaan mitä kaikkia toimintoja koneesta on löytynyt. Ja ihan siinä samalla on saanut selvittää, miten niistä mitä kummemmista tiloista pääsee eroon. :)

  VastaaPoista
 4. Hei Mindy! Minnin ei tarvitse ottaa kuin pari kolme askelta koneella niin mitä merkillisempiä asioita ehtii tapahtua. Kova kiire tulee kun se on deletoimassa tiedostoja tai pikakuvakkeita.

  VastaaPoista
 5. Hei! Täällä tämä Minnin kertoma "tunkeilijakin" on tiensä löytänyt Minnin sivuille! Hienoa että Minni sai omat sivut, ehkä Mandykin joskus... Mandy vierailee ainakin toistaiseksi muiden kissojen sivuilla "häiriköimässä".

  Mandy on edelleenkin melko säyseä tietsikan käyttäjä, pyydettäessä poistuu rauhallisesti katselemaan näytön taakse ihmisten ilmeitä, kun he näpräävät konetta. Tosin aika ajoin on annettava "valomerkki" että riittää jo näpytteli, kävelemällä näppiksen yli ja katsomalla mitä reaktoita se ihmisissä aiheuttaa...

  Tsemppiä blogiin ja onnittelut sivuston hienosta ulkoasusta!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kiitos!
  Mandyn on ehdottomasti saatava oma blogi! Tai yhteinen Ekin kanssa, topakan pikku kissan ja kiltin ison sakemannin suhteen kehittymistä olisi kiva seurata. Oli hauska se yksi kuva…D

  VastaaPoista